Bästa billiga Apple iMac Hubs du kan köpa –

Dessa tillbehör är en av dem man inte får missa om man har en dator av den här typen, då de å ena sidan öka komforten när du ansluter alla möjliga tillbehör som externa enheter eller videobandspelare, öka till och med antalet tillgängliga alternativ … eftersom bland fördelarna med dessa produkter är ökning av antalet USB-portar i lager.

Saker som dessa billiga Apple iMac Hubs måste ha

Först är det nödvändigt att specifikt kontrollera om den fulla kompatibiliteten som erbjuds av tillbehöret är med datorn. För att göra detta måste modellen du köper ha USB typ A (eller typ C, det beror på vilken hårdvara du har), så du är inte säker på om du kan använda den med hårdvaran. För bästa prestanda rekommenderar vi version detta gränssnitt ska vara 3.0 , för i det här fallet är arbetshastigheten utmärkt och användbarheten går inte förlorad.

Det är också viktigt att antalet portar som ingår i enheten i fråga är på nivån minst tre eftersom i det här fallet är funktionaliteten som erbjuds av billiga hubbar för Apple iMac tillräcklig. Uppenbarligen, ju högre siffra, desto bättre. En viktig detalj: om beloppet är mycket stort skulle det vara trevligt att ta med extra strömadapter, eftersom det som köps från själva datorn kanske inte räcker.

Andra möjligheter som är intressanta, och det är trevligt att ha en valfri adapter, är att den innehåller minne Kortläsare eftersom det också är mycket bekvämare att manipulera dess användning på detta sätt. Alla andra anslutningar som inkluderar ett nav är alltid välkomna, eftersom det är möjligt att det kan vara användbart för dig på mer än ett sätt. Om alla anteckningar följs kan du vara säker på att du får ett tillbehör av obestridlig kvalitet.

Vad vi rekommenderar att köpa

Nedan lämnar vi några länkar med modeller av god kvalitet för att säkerställa att du får din enhet kvaliteten är utom tvivel och dessutom utan den höga kostnaden för att uppnå detta, vilket enligt vår mening också är intressant.

SATECHI Pro Hub

Denna modell inkluderar ett litet klämma som gör att den kan placeras för att passa perfekt med Apple-datorer. Saken är att den lägger till tre USB-portar och en fullfjädrad kortläsare, vilket är väldigt attraktivt.

USB-hubb AUKEY

Alternativet som ligger på bordet och det som har allt i ett som vi pratar om. Lägg till minst fyra USB-portar och prestandan är riktigt bra då den är 3.0-kompatibel. Informationslampan har inte försvunnit.

Alcey USB-hubb

Ett annat bra alternativ som är inbyggt i datorn, vilket gör den till en av de billiga Apple iMac-hubbarna som är värda att överväga. Den har tre USB-portar, varav en är Type C, som lägger till intressant funktionalitet till hårdvaran.

Rybozen USB-hubb

Om du vill ha maximalt antal USB-portar på din dator är detta en av de bästa funktionerna du kan hitta till ett attraktivt pris. Enheten har minst sju ingångar och kräver därför extra ström.

CATECK Hub

Dess aluminiumfinish är ett av de bästa alternativen som detta tillbehör erbjuder för att skilja det från resten av de utvalda modellerna. Den innehåller dessutom, förutom USB-portar, en mycket användbar kortläsare.

TP-Link UH400

Den fyrkantiga designen av detta nav är mycket slående, eftersom det gör det helt annorlunda. Dess svarta färg är attraktiv och den har ytterligare fyra USB-portar som definitivt kommer att komma väl till pass. Den är kompatibel med gränssnittsversion 3.0.

Sabrent nav

Designad speciellt för användning med iMac, detta är ett tillbehör som lägger till fyra USB Typ A-portar på ett mycket flashigt och enkelt sätt, eftersom det är en av dem som hålls på plats av ett klämma som är knutet till fodralet på en Apple dator.

Bavanfa 6-i-1

En av de billigaste hubben för Apple iMac, den mer diskreta av alla de som vi rekommenderar, eftersom den har en ganska liten storlek. Detta hindrar dig inte från att ha en kortläsare och ytterligare tre USB Type-A-portar.

Aceele USB-hubb

Rätt modell med många USB-portar och ingen extra ström krävs. På grund av sin design och lilla storlek kan denna modell till och med bäras med en bärbar dator.

Roseda Multiport USB

Rent estetiskt är detta en modell som liknar den tidigare, men det finns en USB-port mindre i den, eftersom en kortläsare tar dess plats. Du kommer inte ha några kompatibilitetsproblem med Apple-datorer.

Relaterade artiklar

Back to top button