Bästa Apple MagSafe Duo-alternativet –

De flesta liknande laddare

MNBVC laddare

Vi kan hitta några alternativ på marknaden just nu, mycket liknande vad Apple erbjuder med sin officiella produkt. Den enda skillnaden som tydligt finns är priset. Ett av dessa alternativ är MNBVC, som erbjuder en praktiskt taget spårbar design. Detta är intressant eftersom den här dubbla laddaren aldrig offras för att ta med dig vart du än går. Den integrerar också liknande spolar för att dra fördel av MagSafe-tekniken så att den alltid är ansluten.

DMCMX laddare

Ett annat alternativ som presenteras är DMCMX-varianten, som också förlitar sig på en design som är väldigt lik den officiella. Det finns en MagSafe-funktion som låter dig ställa in din iPhone med stor säkerhet samt en Apple Watch. Tack vare den lilla storleken och möjligheten att vikas för att passa i din ryggsäck kan du bära den med dig vart du än går. På så sätt kan du alltid ladda vad du än har med dig utan att ta med dig flera laddare.

Andra MagSafe-laddare för iPhone och Apple Watch

Förutom dessa modeller, som har en design som är väldigt lik de officiella, finns det andra ganska intressanta alternativ till ett mer än rimligt pris. Här kommer vi att visa dig några av dem.

Dubbel laddare XZF

Det här alternativet erbjuds också med en ganska liknande design, även om det har vissa skillnader. Storleken är större, men den stöder MagSafe för iPhone-teknik för att installera enheten och säkerställa mer effektiv laddning. För Apple Watch kan du också lyfta laddningsvaggan för att se den bättre och kontrollera tiden i sängläge.

Dubbel 15W laddare

Med denna laddare kan du effektivt ladda din iPhone med MagSafe-teknik med upp till 15W effekt. Denna snabbladdning kommer att ha liten eller ingen effekt på dess prestanda, eftersom effektiviteten garanteras av den perfekta anslutningen av spolarna. När det gäller Apple Watch kan de även laddas med möjlighet att stödja klockan i upprätt läge.

De är inte MagSafe, men de är också dubbla

Delidigi laddningsbas

Denna laddare finns i en mängd olika färger, så att du kan ladda din iPhone och Apple Watch med det helt säkra MagSafe-systemet. Uppenbarligen, när det gäller Apple Watch, används inte denna teknik. Naturligtvis måste du ha en MagSafe-laddare och en till för att ställa in din Apple Watch eftersom den fungerar som support.

Belkin dubbelladdare

Även om denna laddningsbas inte kommer med MagSafe-teknik, ser den också till att du kan ladda din iPhone och Apple Watch på ett bekvämt sätt. Tack vare sin helt platta design, som AirPower, kan den också transporteras mycket enkelt.

Seneo laddare

Den erbjuder samtidig laddning av Apple Watch och iPhone med 7,5W för mobila enheter och 2W för klockor. Detta kräver en 10W strömadapter. Detta är utan tvekan den bästa laddaren för ditt nattduksbord, eftersom du alltid kan se klockan tack vare läget den är i.

Hinyx

Denna Hinyx trådlösa laddningsbas har en design som är väldigt lik vad AirPower skulle vara. Du kan ladda din iPhone och Apple Watch samtidigt med maximal hastighet. Det enda problemet är att de förblir horisontella, vilket gör det omöjligt att se information om dem när de laddas.

Atetiskt

Med den här basen kan du ladda din iPhone när den är i horisontellt läge, medan Apple Watch förblir inbyggd. På så sätt kan du alltid tänka på tiden och laddningsnivån. Laddningseffekten för iPhone är 7,5 W, medan den för Apple Watch är 2,5 W.

Moco

Denna laddningsbas har den speciella egenskapen att den kan användas både i kombination och utan den. Den består av två delar, magnetiskt förbundna med varandra. Du kan separera Apple Watch-laddaren från själva iPhone beroende på vad du vill använda den till.

Relaterade artiklar

Back to top button