Bästa Apple AirPlay-högtalare –

Vilka är fördelarna med att använda en högtalare med AirPlay?

Som vi sa tidigare tillåter AirPlay-högtalare dig fullständig kontroll över den här enheten från ekosystemet som helhet. Du behöver inte oroa dig för att skicka låtar via Bluetooth eftersom det kommer att integreras perfekt med dina enheter. Du kan skicka låtar eller ljud till Apple TV med ett klick för att få ett bra ljudsystem när du tittar på en film eller tv-serie.

Ljudpaneler

Sonos Beam Soundbar

Denna soundbar kan anslutas till ett Wi-Fi-nätverk för att uppnå bästa möjliga anslutning. Det är en helt intelligent enhet eftersom den kan upptäcka vilket innehåll som spelas för att förbättra röster eller njuta av passande nattljud, speciellt när du tittar på en TV-serie. Utöver allt detta integrerar den även Alexa för att kunna styra den med olika röstkommandon.

Bose 300 Smart Soundbar

Elegant soundbar med fem full-range högtalare för bästa ljudkvalitet. Med integrationen av AirPlay 2 som ett anslutningsverktyg kan den enkelt styras via Siri och kopplas till andra ljudsystem via denna anslutning med hjälp av själva Apple TV. På så sätt kommer du att ha ett mycket bra ljudsystem installerat i ditt hem och dessutom smart då det även har full anslutning tack vare Alexa eller Google Assistant-kompatibilitet.

Bose 700 Soundbar

Om du vill förbättra ljudkvaliteten i Bose-världen, överväg denna soundbar. Den erbjuder fullt surroundljud, så att du kan använda hela ditt underhållningssystem. Den har AirPlay 2 för att kunna integreras med hela Apples ekosystem och kunna kopplas till andra högtalare. Den kan anslutas via Wi-Fi och kommer att styras via Alexa, vilket säkerställer att en mängd olika röstkommandon hörs tack vare mikrofonsystemet.

Xoro XVS 200

Detta torn är utrustat med två 10W RMS högtalarchassi. Den kombinerar åtta högtalare för att garantera bästa ljudkvalitet. Den kan anslutas trådlöst via Apple AirPlay-anslutning. Den har också en integrerad applikation som gör det mycket lättare att upprätta en anslutning.

Bilhögtalare

Sonos ONE

Med denna högtalare kan du lyssna på musik var som helst tack vare dess fuktbeständighet. Den har bra ljudkvalitet och tack vare AirPlay-tekniken kan den kopplas till andra högtalare och även styras från vilken enhet som helst i ekosystemet. Dessutom, eftersom den ägs av varumärket Sonos, kan den synkroniseras med resten av högtalarna eller sänggaveln från samma märke.

Intelligent högtalarsystem Energy Sistem

Denna utrustning har 2 x 8W och 2,5W full range högtalare. Allt detta är placerat bakom det främre membranet för överlägsen ljudkvalitet. Den är kompatibel med många ccmo AirPlay, DNA och Spotify Connect kommunikationssystem. Den kan styras utan behov av fysiska kommandon med hjälp av Alexas röstassistent.

DENON Home 150

Denna trådlösa högtalare är lämplig för användning i alla rum. Den är designad för att leverera exceptionell ljudkvalitet med tydlig diskant och djup bas. Den kan kopplas direkt till olika musikstreamingsystem för att säkerställa god kvalitet. Eftersom det är AirPlay 2-kompatibelt kan det styras när som helst med hjälp av röstkommandon från Siri eller många andra kompatibla assistenter.

Bose 300 hemmahögtalare

Tack vare Bose Home Speaker-designen garanteras 360-graders ljud med hög bas utan att bli överväldigad. Den kan enkelt styras med appen som finns i App Store eller på din iPhone eller iPad när du synkroniserar till Home-appen via AirPlay 2. Lyssna på dina program med det bästa ljudet genom att ansluta direkt till Apple TV.

Yamaha Y1425

Yamaha har alltid haft ett rykte om bra ljudkvalitet, och detta var inget undantag. Den är tung och har inget batteri för att säkerställa dess autonomi när den inte är ansluten. Den trådlösa anslutningen sker via AirPlay, så innehåll kan skickas från en enhet i ekosystemet till själva högtalaren när som helst.

Libraton ZIPP 2

Ett set med 2 högtalare som kan placeras i olika rum eller tillsammans för att skapa en ljudmiljö. Den är helt trådlös, med ett inbyggt uppladdningsbart batteri i upp till 12 timmar och en design som inkluderar ett handtag för enkel portabilitet. Dessutom uppnås även ljud i alla riktningar så att plats eller position inte kommer i vägen när som helst.

Relaterade artiklar

Back to top button