Bästa 15-tums studentbärbara datorer –

Pandemin har tvingat många studenter att använda bärbara datorer. En bärbar dator designad för studier är mycket hjälpsam, men lyckligtvis inte dyr. I intervallet från 300 till 400 euro kan vi ha bärbar dator med en skärm på minst 15 tum och som hanterar alla typer av uppgifter eller applikationer designade för studenter med lätthet. Av denna anledning ville vi göra ett urval av de mest intressanta som vi kan köpa just nu.

Lenovo IdeaPad 3

Före oss är en bärbar dator som erbjuder samma prestanda tack vare sin Intel Celeron N4020-processor, som kommer med 8 GB RAM och 256 GB SSD-lagringsutrymme. Dess skärm är 15,6 tum och har mycket tunna ramar med en tjocklek på 19,9 mm och en vikt på 1,7 kg. Den har en inbyggd kamera för videosamtal och ger 14 timmars batteritid. Dess pris är 329 euro.

Lenovo IdeaPad

Samsung Chromebook 4+

Det finns inget bättre än en Chromebook, så eleverna har alla verktyg de behöver. Denna bärbara dator har 15,6-tums FullHD panel med mycket tunna ramar. Tillverkad av högkvalitativ metall och mycket motståndskraftig tack vare Mil-STD-810G-standarden. Allt rör sig enkelt tack vare Intel Celeron N4000-processorn, samt 6 GB RAM och 64 GB eMMC-lagring. Den har en gigabit Wi-Fi-anslutning som gör att du kan surfa på internet, arbeta och streama mycket snabbare och en 5,7-tums pekplatta för längre rörelser och bättre användbarhet. Det kan bli vår för 374,89 euro.

Samsung Chromebook 4+

Teclast F15S

Detta är en av Amazons mest populära bärbara datorer när det gäller valuta för pengarna. Den bärbara datorn är gjord av metall, är endast 7 mm tjock och väger 1,8 kg. Dess 15,6-tumsskärm har FullHD-upplösning och nästan inga ramar. Det förenar Intel dual-core-processor med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme … Den utmärker sig också för sitt stora batteri och alla nödvändiga anslutningar, till exempel en dubbelbands nätadapter. Wi-Fi, Bluetooth 4.2, två standard USB3.0-portar för enkel anslutning till en mängd olika kringutrustning och mini-HDMI högupplöst ljud- och videoutgång. Dess pris är 339 euro.

TEXT F15S

Toshiba Satellite Pro

Ett annat bra alternativ är Toshiba Satellite Pro laptop, som har många funktioner som gör den till den perfekta bärbara datorn för studier. Prestanda drivs av integration Intel Core i7-5500U-processor, som åtföljs av 8GB DDR3L och Intel GMA-grafik. Det kommer inte att finnas några lagringsproblem eftersom den har 1 TB lagringsutrymme. Det kan bli vår för 399 euro.

Toshiba Satellite Pro

Acer extensa

Elegant och tunn bärbar dator som är mindre än 20 mm tjock och väger mindre än 2 kg. Den har en 15,6-tums FullHD LED-skärm och integrerar en Intel Core i3-1005G1-processor. Detta chip åtföljs av 8GB DDR4 och 256GB SSD hårddisk. Den har alla typer av anslutningar som RJ45, två USB 2.0, USB 3.2 Gen1 och HDMI och andra.

Acer extensa

Relaterade artiklar

Back to top button