Baser och stöd för permanent placering av PS4, kontroller och spel –

I sanning har vi gjort ett urval av mycket intressanta modeller till ett pris som passar alla fickor, under 40 euro. För en liten avgift kan vi alltså beställa vår konsol, kontroller och spel på rätt sätt. Dessutom har de flesta modeller ett kylsystem för Undvik att skada din spelkonsol , laddningsbaser för kontroller eller dedikerat stöd för våra favoritspel.

Det är exakt de egenskaper som vi bör vara uppmärksamma på när vi väljer en viss modell, och prioritera dem som uppfyller våra behov. Naturligtvis kommer allt detta att påverka det slutliga stödet eller baspriset för vår PS4.

Stöd för PS4-spelkonsol

OIVO

Grundläggande eller vertikalt PS4-stöd, kompatibelt med PS4 Pro och PS4 Slim, och kylsystem med dubbla fläktar för att avleda värme. Den har även smarta laddstationer för att hantera och skydda mot över- eller överladdning. Den kan sluta ladda när den upptäcker att de är fulladdade och kommer inte att börja laddas om den inte upptäcker att batterinivån är under 70 %. Den har även LED-indikatorer för att indikera laddningsstatus och plats för 12 spel.

KONKY

Vertikalt stöd för PS4 och även kompatibelt med Slim och Pro-versioner. Den har tre 5000 RPM fläktar för optimal kylning av spelkonsolen, plats för 12 spel och en laddare för kontrollerna. Den har en halkfri EVA gummikudde för att undvika repor, och är gjord av miljövänligt material.

HOTSO

Detta vertikala stativ eller bas är också kompatibel med PS4, PS4 Slim och PS4 Pro, och har tre höghastighetsfläktar för att hålla konsolen från att värmas upp när vi spelar i timmar. Den har två laddningsstationer för kontrollerna som gör att vi kan ladda båda kontrollerna när vi inte använder dem samtidigt, plats för ordnad placering för upp till 12 spel och en halkfri kudde på basen för att undvika att halka och kliar sig.

CHIN FAI

PS4:s vertikala stativ är komplett. Den har ett kylsystem med två väldigt tysta fläktar, laddstationer för kontroller, platser för lagring av upp till 9 spel och stöd för VR-glasögon. Den har även extra USB-portar för laddning av andra enheter och är kompatibel med PS4, PS4 alim och PS4 Pro.

Buluri

Vertikalt stöd från Buluri-tillverkaren för Sony-konsolen och kompatibel med Pro och Slim PS4-versioner. Den har två fläktar för kylning och mycket effektiv värmeavledning, även om vi lägger ner mycket tid på att spela för att undvika alla typer av skador på konsolen och garantera dess bästa prestanda. Den har en laddstation för kontroller, lagringsutrymme för upp till 10 spel på ett organiserat sätt, och en ganska lätt design med en halkfri bas.

keten

Den här vertikala supportmodellen från Keten har också tysta fläktar för att hålla konsolen från att värmas upp när vi använder den i timmar i taget, portar för att ladda två kontroller och slots för att organisera och vara värd för upp till 14 spel. Den har två halkskydd eller överdrag som håller stativet säkert på plats och förhindrar att konsolen faller.

Zacro

Detta vertikala PS4-ställ från Zacro har ett kyl- och värmeavledningssystem med supertysta fläktar, 16 platser för att organisera våra spel och två laddningsställ för kontroller. Den har också två LED-indikatorer för laddningsstatus och en halkfri EVA-bas för att förhindra att basen glider och PS4:an faller. Kompatibel med PS4 Pro och PS4 Slim.

RIXOW

Vertikal bas för PlayStation 4 med dubbla fläktar som håller konsolen sval och avleder värme för att förhindra överhettning. Den har ytterligare USB-portar för laddning av andra enheter, två laddningsbaser för kontroller och en laddningsstatus-LED. I det här fallet är den bara kompatibel med PS4 och inte kompatibel med Slim eller Pro-versioner. Den har fyra halkfria gummifötter för att göra stativet så säkert som möjligt.

BETALA P DIGITALT

Vertikalt stöd för PS4 och PS4 Slim med dubbla fläktar för att förhindra att spelkonsolen överhettas när vi spelar länge, och en laddningsbas så att kontrollerna alltid är laddade när vi vill börja spela. Den har ytterligare tre USB-portar för laddning eller anslutning av andra enheter, och har en slimmad och kompakt design. Den har ingen slot för spel och är dessutom inkompatibel med Pro-versionen av Sonys spelkonsol.

LeSB

Denna LeSB-modell är perfekt för alla som letar efter ett enkelt och grundläggande PS4-stativ. Detta är basen för Slim PS4, gjord av tuff, slitstark plast med ett nät i mitten som gör att själva konsolen kan andas och ventileras medan vi använder den. Den har två halkfria gummifötter som håller konsolen på plats och förhindrar att den faller. Ingen tejp eller någon typ av skruvar krävs för att fästa konsolen på stödet.

Relaterade artiklar

Back to top button