BARS, den nya Facebook för rapälskare, konkurrerar med TikTok –

BARS, en raporienterad Facebook-app som liknar TikTok

Facebook har ett nytt vapen för att försöka stjäla användare från en plattform som har rånat dem i månader: TikTok. Även om det verkligen kan sägas att ByteDance-plattformen är den stora fienden till alla moderna sociala nätverk. Det de uppnådde med korta videor om utmaningar, dans, Duos-format, Lip Sync och mer är fantastiskt.

Tja, den nya sociala appen för Facebook är BARS. Kan vi säga att detta är ett annat socialt nätverk? Jo, kanske ja, även om den sedan starten har en mycket tydligt definierad målgrupp: rappare och rapmusikälskare i allmänhet.

BARS, som TikTok, erbjuder ett ganska liknande gränssnitt genom vilket användare kan spela in video i stående format 60 sekunder lång … Men det skulle inte vara särskilt förvånande om vi inte sa att de medföljande instrumenten är designade så att de kan komponera sin egen rap.

Det vill säga, i BARSAH hittar du samling av rytmer, sångeffekter och till och med ljudfilter så att den slutliga kompositionen har den mest attraktiva finishen, vilket naturligtvis gör att enheten kan vara lika mångsidig som en smartphone, vilket inte är utan begränsningar jämfört med andra professionella verktyg.

Naturligtvis, om något alltid lockade TikTok var det ett problem, så det kommer att finnas några problem i BARSAKH också genom vilken användare kommer att se 8 ord, från vilka de kommer att behöva samla sina texter. Det är som striderna du kanske har sett eller hört om du gillar den här musikgenren.

Dessutom har du här också möjlighet att berätta för appen om du är en erfaren rappare som flyter på detta rim, eller en riktig nybörjare som strävar efter att bli en Eminen. Alltså, beroende på din nivå, kommer plattformen att erbjuda dig ytterligare hjälp.

Kommer BARS att kunna bli en standard eller försvinner den i glömska?

Facebooks erbjudande med BARS är fortfarande nyfiket och uppseendeväckande, särskilt eftersom det mycket nisch mini socialt nätverk genom vilket de delvis kunde hjälpa till med utvecklingen av sina huvudsakliga plattformar, som Facebook själv eller Instagram.

För närvarande kan vi inte ge en exakt uppskattning av effekten, eftersom den i testning och endast för amerikanska användare … Dessutom, i den här gruppen är de enda som kan börja testa de med Ios. Vilket fortfarande är nyfiket att se den nuvarande relationen som Facebook och Apple har haft på sistone. Även i USA är marknaden för användare med iOS istället för Android väldigt viktig, och det är vettigt för detta beslut.

Likaså nu är frågan om det blir standarden eller så småningom försvinner i glömska. Om nu idén kopieras av TikTok, så är det klart att det inte kommer att finnas något att göra.

Relaterade artiklar

Back to top button