Bärbara datorer med fingeravtrycksläsare och hög hållbarhet: toppmodeller –

Det här är modellerna som integrerar denna biometriska sensor så att du kan låsa upp dem med ditt fingeravtryck. Perfekt om du bor med många människor hemma och vill ha extra avskildhet. Och det är att fördelarna med bärbara datorer som kombinerar detta element är mycket viktiga att överväga.

Säkrare än någonsin

Den mest uppenbara anledningen du kanske letar efter bärbar dator med inbyggd fingeravtrycksläsare det är sekretess. Vi lagrar all slags konfidentiell information på våra datorer som vi inte vill att någon ska få tillgång till. Och en dator med detta element kommer att ge ytterligare integritet som bör beaktas.

Även om det klassiska lösenordet är ett mycket viktigt verktyg, kan det alltid finnas någon som kan titta på ditt Lösenord, … Och med tanke på att vi idag har digitala certifikat, lösenord av alla slag lagrade i webbläsaren, personliga dokument och mer på vår bärbara dator, är det bättre om vi undviker att bli lurade av andras älskare.

Säg vad om du vill köpa bärbar dator med biometrisk fingeravtrycksläsare , det tillgängliga utbudet är ganska brett. Därför, för att göra det mycket enklare för dig, har vi förberett ett urval där du hittar de bästa alternativen att överväga om du letar efter den här typen av modell.

Idealiska bärbara datorer för arbete utanför hemmet

Dessutom letade vi inte bara efter bärbara datorer med fingeravtrycksläsare så att du kan skydda all din lagrade information, utan fokuserade också på de modeller som erbjuda god självständighet … Så om du vill arbeta utanför hemmet eller bara titta på en film var som helst, kan du göra det utan problem.

Alla modeller vi har valt till dig är datorer från ledande varumärken, så du garanteras bra funktionalitet samt mer än tillräckligt med funktionalitet för vilken användarprofil som helst. Sist men inte minst bör det noteras att alla modeller vi har valt har ett spanskt tangentbord, så att du inte missar bokstaven “ñ” eller så måste du gå igenom en annan inställning. Utan vidare lämnar vi dig med vårt urval av alternativ som du kan överväga om du letar efter en bärbar dator med inbyggd fingeravtrycksläsare.

LG gram 17Z90N-V-AA78B

Låt oss börja med en av de bästa bärbara datorerna från den koreanska tillverkaren. Det här är det hyllade LG grammet, en modell som har en mycket tilltalande design och väger endast 1,3 kilo, så du kan transportera den mycket bekvämt. Med tanke på att han skryter 17-tums skärm med WQXGA-upplösning , det är den idealiska modellen för det mest bekväma arbetet eller för att titta på film. Du kommer inte bli besviken!

HUAWEI MateBook X Pro

Går vidare till pärlan i den asiatiska tillverkarens krona. Ja, HUAWEI MateBook X Pro Det här är en mycket kraftfull bärbar dator, den kommer med en Intel Core i7-10510U-processor tillsammans med 16 GB RAM och en 1 TB SSD-hårddisk, förutom några saker som gör skillnad. Släng i ett mycket premium och skandalöst batteri och du har en rund produkt.

Xiaomi Notebook Pro

I sammanställningen av denna typ kunde det första Xiaomi-svärdet inte saknas. Notebook Pro är en av de mest vitaminrika bärbara datorerna med en inbyggd fingeravtrycksläsare du hittar. En vackert designad produkt med Windows 10 så du behöver bara slå på den och börja använda den.

Apple macbook pro

The Bitten Apple Company har en laptopavdelning med miljontals följare. Och MacBook Pro är dess huvudindikator. Den mycket noggranna designen och funktionerna som inte gör dig besviken gör denna Apple Notebook till ett bra alternativ att överväga.

Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05

En av de stora köprekommendationerna för bärbar dator är utan tvekan Lenovo. Det asiatiska företaget har en mycket mångsidig katalog och vi förväntar oss redan att du ser flera tillverkarlösningar i vårt urval. I det här fallet rekommenderar vi Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05.

Vi pratar om en cabriolet bil som kan användas som en bärbar dator eller använda sin 14-tums pekskärm som en surfplatta. Och detta Intel Core i5-processor, 8 GB RAM stöds, garantera prestanda som överträffar dina förväntningar.

Huawei Matebook D14

För att fortsätta med den här samlingen av de bästa bärbara datorerna med fingeravtrycksläsare, ville vi inte missa möjligheten att rekommendera denna andra 14-tumsmodell från Huawei. Han har en AMD Ryzen 5 3500U-processor förutom 8GB RAM och ett Radeon Vega 8 grafikkort för maximal prestanda.

Lenovo Yoga 530-14ARR

En annan Lenovo konvertibel bärbar dator som vi vill rekommendera dig är Lenovo Yoga 530-14ARR. En vackert designad produkt med 10 timmars batteritid och en pekskärm så att du kan få ut det mesta av den.

HUAWEI MateBook 13

Du letar fortfarande efter en mycket kompakt bärbar dator. Då är 13-tums HUAWEI MateBook 13 din bästa allierade. Var försiktig, trots sin lilla storlek (42 x 29 x 9,1 cm) har den vissa fördelar i höjd och 2K skärm så att du kan njuta av ett multimedialandskap som inte kommer att göra dig besviken.

Lenovo Ideapad 530S-14IKB

Den senaste modellen från ett asiatiskt företag som vi vill rekommendera är Lenovo ideapad 530S-14IKB. Den här produkten har en 14-tums Full HD-skärm, en Intel Core i5-processor, 8 GB RAM och 256 GB SSD, så laddningstiderna är minimala.

CHUWI CoreBook Pro

Vi avslutar detta urval med en av modellerna med bäst valuta för pengarna. CHUWI har skapat en nisch i denna sektor genom att presentera mycket ekonomiska produkter med fantastiska egenskaper. Och vi förväntar oss redan att denna CHUWI CoreBook Pro lever upp till dina förväntningar. Deras vapen? Attraktiv design, 13-tums 2K-skärm och mer än tillräckligt med hårdvara för att leverera hög prestanda.

Relaterade artiklar

Back to top button