Bärbara batterier på semestern: de bästa batterierna –

Viktig information för att köpa det perfekta batteriet

Även om det verkar lite absurt, är det inte lika snabbt/enkelt att välja ett externt batteri som att titta på kapaciteten och det är allt. Om du agerar på det här sättet kan du någon gång få en överraskning, och inte helt lyckad.

Följande aspekter bör beaktas när du väljer det perfekta bärbara batteriet:

  • Bandbredd : Vi kommer inte att förneka det heller, antalet mAh som detta tillbehör har är viktigt. Detta är en av nyckeldetaljerna som avgör hur många gånger vi kan bära utrustningen på semestern. Vi rekommenderar att du åtminstone väljer ett batteri med en kapacitet på 10 000-20 000 mAh och uppåt. Men om du ska vara borta länge eller bära med dig mycket utrustning kan det vara mer intressant att välja XNUMX mAh.
  • Hamnkapacitet : En annan mycket relevant detalj är uteffekten för kontakterna på detta batteri. Denna parameter mäts i watt (W). Beroende på detta kommer utrustningen som vi levererar energi till att laddas mer eller mindre snabbt. Om du till exempel inte vill ladda din mobiltelefon för länge rekommenderar vi att minimum för en av anslutningarna är 15W.
  • Antal portar : här beror det direkt på dina behov. Det är vanligt att hitta batterier som har minst en USB-C-port och en annan “normal” USB. Men om antalet datorer du vill starta är stort, välj alternativet som är väl laddat med anslutningar.
  • Flygresor : här klämdes flera användare mellan hans rygg och väggen på grund av okunskap. Om du vill ha med dig ditt bärbara batteri när du reser bör du vara medveten om att det finns vissa restriktioner för att bära det i handbagaget, och dessa kommer att variera från företag till företag. Restriktionerna hos ett företag som Iberia Express är följande:

  • extrahera : dessa detaljer som vi kommenterar nu är ganska sekundära, inte av grundläggande betydelse, men de kan gynna dig eller till och med bespara dig besväret. Vissa nätaggregat innehåller ytterligare funktioner som trådlös laddning, solcellspaneler i mittfältet, inbyggda kablar eller till och med en cigarettändare.

Bästa batterier för semester

Efter att ha sagt allt ovan, nu när du vet att valet av dessa enheter inte bara handlar om lastkapacitet, är det dags att välja ett av de tusentals alternativen på marknaden.

För att göra ditt arbete enklare har vi samlat några av de mest intressanta bärbara batterimodellerna du kan köpa idag. Gör dig redo för listan är väl laddad.

Bärbara batterier med stor kapacitet

De första Power Bank-modellerna vi vill rekommendera är modellerna med hög kapacitet. Så du reser med sinnesfrid så att du inte får slut på ström oavsett vad som händer.

Utgående från den minsta kapaciteten har vi detta 15 000 mAh från POWERADD … Den väger nästan 330 gram och har LED-indikatorer för att visa återstående kapacitet. Portarmässigt har den två 15W USB-portar samt USB-C för 15W laddning.

Efter att ha ökat kapaciteten något är detta 20 000 mAh batteri från Belkin som vi kan köpa i flera olika färger. Det är sant att den bara har 2 portar: USB-C och USB-A. Men i det här fallet har USB-C-porten en maximal laddningseffekt på 30W, vilket ger oss möjlighet att ladda ännu mer kraftfull utrustning som iPad eller en av de nya MacBook Air från M1. Dess vikt, ja, når 530 gram.

Slutligen, i denna kategori når vi 30 000 mAh med denna modell från tillverkaren JIGA … Märkligt nog har detta batteri 6 olika portar (USB-C, USB-A, microUSB och till och med Lightning) med en maximal effekt på 18W. Den innehåller även en ficklampa och en egen trådlös laddningsbas på sidan. kropp. I det här fallet, genom att öka kapaciteten, har vi nått 600 gram batteri.

Vi fortsätter nu att titta på batterier som får uppmärksamhet inte så mycket på grund av deras maximala belastningskapacitet, utan på grund av en eller flera ytterligare detaljer som de inkluderar. Vissa av dem kan vara till hjälp för dig och andra kanske inte, men de väcker verkligen uppmärksamhet.

Laddningskraft är kanske inte det mest imponerande med denna POWERADD PSU, men det är definitivt ett alternativ för äventyraren. Denna modell har en maximal kapacitet på 26 800 16mAh med en maximal laddningseffekt på XNUMXW. Det mest slående med denna modell är dock att den är utrustad med kraftfulla ficklampor, Solpanelen ladda mig på eftermiddagen medan vi går på fältet, och som körsbäret på kakan, motstånd som vi kan tända en eld (inte bara för att tända cigaretter … faktiskt, använd inte för det). Dess vikt är cirka 550 gram.

Vi vet att vi i den här artikeln pratar om semesterbatterier och dessutom rekommenderar vi ett minimum på 10 000 mAh. Men denna powerbank har en fantastisk funktion: den är kompatibel med MagSafe iPhone 12-teknik och förblir därför magnetiserad på baksidan medan telefonen laddas. Dess 5 000 mAh batteri kommer inte att vara ett universalmedel, men maten att använda när du besöker en ny stad är imponerande. Dessutom klarar den 15W laddning.

Nästa modell har också något anmärkningsvärt. Och faktum är att den förutom sina 23 400 30mAh och maximala belastningar på XNUMXW inkluderar 12V port lika med detta cigarettändaren i vår bil. Således kan vi ansluta här sådana enheter som en biltermos, ett bärbart kylskåp eller en kompressor, till exempel för att fylla en matta.

Men om du behövde mer laddningskraft kan du välja mellan dessa två alternativ, vilket effekt överstiger 100 W … De har ett betydande antal portar om du inte vill ge ström till en enhet, och naturligtvis tillräckligt med ström för att ge liv åt dem alla: en når 27 000 mAh och den andra fördubblar dem till 60 000 mAh. Naturligtvis matchar priset dessa enastående funktioner.

Relaterade artiklar

Back to top button