B-sidan på Galaxy S9 borde skilja sig mycket från den på S8 (tack och lov!)

Note: We hope you enjoy reading this article: B-sidan på Galaxy S9 borde skilja sig mycket från den på S8 (tack och lov!)

Sida B är viktig. Samsung är väl medveten om detta, och med sin Galaxy S8 har den fått en del kritik i detta avseende. Vi talar särskilt om den obekväma ställningen fingeravtrycksläsare, placerad för högt, bredvid kameran. Och det är inte som att saker och ting har förändrats det minsta med Galaxy Note 8. Det är därför logiskt att hoppas att lektionen serveras och att frukterna vi kommer att se dem med Galaxy S9, och det är precis vad den rapporterar Isuniversumen ganska pålitlig kinesisk informant, enligt tidigare historia.

Baksidan av Galaxy S9 kommer att förändras mycket“. Ett tvingande uttalande som dock lämnar gott om utrymme för fantasin, också för att det, förutom fingeravtrycksläsarens position, inget annat vi skulle ändra på. Så kommer Samsung att vara mer vågad? samma källa i en av hans tweets för några dagar sedan: “100 % säker, Galaxy S9 kommer inte att ha fingeravtrycksläsaren på skärmen“. Om du lägger till hypotesen om en kamera i 3D-avkänningsstil, är det inte att Samsung också kommer den att överge fingeravtrycksläsaren helt och hållet? Vi hoppas ärligt talat inte det, också för att vi tvivlar på att Samsung kommer att vara redo på kort tid med en så exakt ansiktsigenkänning, men det är en hypotes att inte avfärda helt.

De saknas Ca 4 månader till den hypotetiska lanseringen av Galaxy S9, och för närvarande har vi inte haft några riktigt betydande nyhetsläckor på smartphonen. Mest handlar det om läcka som ser ut som motiverade hypoteser, snarare än faktisk läckt information, men vi tvivlar inte på att saker och ting kommer att blossa upp under de närmaste månaderna. Här skulle det skämtas om Galaxy Note 7, men i slutändan skulle det bli skrämmande banalt, och därför förvisar vi det på sin höjd till kommentarer.

Relaterade artiklar

Back to top button