B-sidan av Huawei Mate 9 bör också ha två olika versioner: vilken gillar du bäst?

Note: We hope you enjoy reading this article: B-sidan av Huawei Mate 9 bör också ha två olika versioner: vilken gillar du bäst?

Huawei Mate 9 bör komma ut i två versioner, kodnamnen Manhattan och Long Island: den första designad för den globala marknaden, den andra kanske bara för den asiatiska; Det är synd att den sistnämnda är den mest kraftfulla, har en dual edge-skärm och dessutom är lite större än den andra, vilket även renderingen nedan vittnar om.

I motsats till tidigare uppgifter, rapporterade av de vanligtvis tillförlitliga @evleaks, dagens bild är inte lätt att verifiera och kommer från det kinesiska sociala nätverket weibo, så ta det med den legitima fördelen av tvivel. Det måste dock sägas att två olika estetik även för ryggen skulle förklara orsaken till tidigare läckta bilder som verkade motsäga varandra.

Vänster, i fin färg ellervågar, vi har Manhattan, varianten även designad för vår marknad med två bakre kameror, två blinkande lysdioder, laser autofokus (förmodligen) och fingeravtrycksläsare. Till höger finns Long Island, som har samma element men arrangerat på ett annat sätt och med ett mer rundat utseende; och kanske finns det till och med några fler sensorer, eftersom den svarta delen till höger om kamerorna är bredare.

I båda fallen märket LEICA syns tydligt.

Det var allt tills vidare. Nedan föreslår vi omslagsbilden så att du kan förstora den och lugnt granska den, i väntan på ytterligare läckor och presentationsevenemanget för Mate 9, som är planerat till nästa november 3.

Relaterade artiklar

Back to top button