B-sidan av Honor 8 är, förutom att vara vacker, också motståndskraftig (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: B-sidan av Honor 8 är, förutom att vara vacker, också motståndskraftig (video)

Baksidan av Honor 8 är en av de mest intressanta detaljerna i denna smartphone: sammansatt av cirka 15 lager, ger den enheten ett mycket attraktivt utseende. Honor-designerna har dock också fokuserat mycket på motståndvilket testerna vi presenterar idag visar.

Insåg av JerryRigAlltnu veteran vad gäller skraptest, bränntest och böjtest av smartphone, den video- som du hittar i slutet av artikeln visar hur bra (eller dåligt) Honor 8 motstår övergrepp.

Låt oss börja från skärm: även om det är en Gorilla glasstannar vid nivå 5 på Mohs-skalan, där nyare smartphones motstår repor som orsakas av nivå 6-spikar.

Å andra sidan är skärmen väldigt motståndskraftig motexponering för värme: det tar 10 sekunder över en tändares låga innan den svartnar, men lyckas snabbt återställa sin funktionalitet (vi vet dock inte om någon oleofobisk behandling har lidit skada).

De tillbakaKonstigt nog är det mer motståndskraftigt än frontglaset och når ovannämnda nivå 6.

Kamerornas täckning fungerar också bra, men detsamma kan inte sägas om fingeravtrycksläsaresom även om den visar uppenbara skador, ändå är korrekt när det gäller att känna igen fingeravtrycken.

Öronkapselgallret, till skillnad från vissa konkurrenter, resulterar i metall, samt Honor 8-kanten; där måla, dock “hoppar” den med några passager av skäraren. Slutligen “viker sig smarttelefonen, men går inte sönder” (och, med lite extra arbete, återgår den till sin ursprungliga form). Vi låter dig därför göra det video-: låt oss veta dina intryck i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button