Avtäckte egenskaperna hos BlackBerry Hamburg tack vare ett riktmärke

Note: We hope you enjoy reading this article: Avtäckte egenskaperna hos BlackBerry Hamburg tack vare ett riktmärke

Det visste vi redan Björnbär var i färd med att släppa två smartphones med Android i denna 2016produkter som kan skilja sig från BlackBerry Priv eller, enklare, modeller utrustade med ett fysiskt tangentbord men med vissa hårdvarukompromisser som kan göra dem mer tillgänglig ur prissynpunkt.

En av dessa två modeller har gjort ett framträdande på GFXBenchmodellnummer STH100-x (kodnamn Hamburg). Vi tvivlar på att det faktiskt kan kallas BlackBerry Hamburg men för enkelhetens skull kommer vi att kalla det så, åtminstone tills företaget släpper några detaljer om det.

På tal om detaljer, det riktmärke som kontrolleras på GFXBench ger oss ett intressant perspektiv på hårdvaruutrustningen i BlackBerry Hamburg: 5,2″ full HDSoC Snapdragon 615 med GPU Adreno 406, 3 GB RAM, 16 GB från internminnebakre kamera från 12 megapixlarfrämre istället för 7 (?), NFC och Android 6.0.1 Marshmallow. Det är mycket troligt att företaget, även med syftet att hålla sig flytande på en marknad så mättad med produkter, kommer att försöka placera sin nya modell i mellanklassen och inte i den höga som Priv.

Relaterade artiklar

Back to top button