“Avtäckt” ASUS ZenFone AR, smartphone med Snapdragon 821 och stöd för Project Tango och Daydream

Note: We hope you enjoy reading this article: “Avtäckt” ASUS ZenFone AR, smartphone med Snapdragon 821 och stöd för Project Tango och Daydream

Det visste vi redan SOM OSS skulle ha kunnat”underhåll oss“i denna 2017 års upplaga av CES med nya produkter, och redan tidigare talades det om ZenFone AR, en smarttelefon med konkurrenskraftiga priser utrustad med Projekt Tango.

Tack vare a tweet från ASUS för några timmar sedan förstod man att den taiwanesiska tillverkaren skulle ha presenterat en enhet utrustad med en processor Qualcomm Snapdragonmen det var Qualcomm själva som lanserade en oväntat Och oavsiktligspoiler“på enheten.

Efter tweeten som vi just har länkat till dig, faktiskt Qualcomm lagt ut på sin blogg en bred Artikel tillägnad bara för att ASUS ZenFone AR två dagar i förväg (artikeln visar datumet den 4 januari och fraser som “ASUS tillkännagav ZenFone ARZenFone AR, som rapporterats av Qualcomm, kommer att utrustas med en processor Snapdragon 821och det kommer att bli den första smartphonen båda med Project Tango det med kompatibilitet med Dagdröm att komma ut på marknaden.

I teorin rapporterade Qualcomm-artikeln också en bild av enheten, men den verkar inte längre tillgänglig på servrarna. Å andra sidan, från den borttagna bilden upptäcker vi modellkoden, SOM OSS ZS571.

ZenFone AR kommer att vara den andra Project Tango-smarttelefonen som kommer på marknaden (den första är Lenovo Phab 2 Pro med Snapdragon 652). Qualcomm specificerar i artikeln att olika 2016-processorer (652, 653, 820 och 821) stöder Tango, såväl som nästa generations Snapdragon 800 och 600-serier.

Grädden på moset, det vanliga @evleaks tog tillfället i akt att visa oss en utmärkt rendering av smartphonen, som framhäver ett brett utbud av sensorer på baksidan, väsentliga för Project Tangos funktion.

Relaterade artiklar

Back to top button