Avstår du från att rendera Galaxy S9? Misströsta inte, här är andra i hög upplösning (bilder)

Note: We hope you enjoy reading this article: Avstår du från att rendera Galaxy S9? Misströsta inte, här är andra i hög upplösning (bilder)

Nu är det väldigt nära den officiella presentationen av de kommande övre delen av intervallet från Samsung och vi vet redan nästan allt om deras funktioner. Efter att ha visat dig de första påstådda riktiga bilderna av Galaxy S9 ger vi dig en sammanfattning av renderingar hög upplösning som du kan hitta i Galleri ner.

Från bilderna kan vi se konceptet för nästa Galaxy S9 presenterad i färg blå Och Svart: vi observerar den enda bakre kameran, fingeravtrycksläsaren placerad på baksidan, Bixby-knappen på höger sida och ström- och volymknapparna på vänster sida. Kort sagt, verkligen ingenting nytt jämfört med vad vi redan visste tack vare de olika renderingar och förhandsvisningar som redan cirkulerat under de senaste veckorna.

Till och med designen på framsidan och bildförhållandet som vi ser i dessa senaste renderingar verkar bekräfta vad som redan har läckt ut på nätet. Vi måste bara förnya tid kl Samsung Galaxy uppackad 2018 av 25 februari18 för den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button