AVS Audio Editor, ljudredigeringsprogram för Windows –

Ljudredigerare tillåter oss att utföra de mest grundläggande funktionerna när vi skapar eller redigerar ljudfiler, som att mixa, lägga till effekter eller ta bort delar av en fil. De låter oss också spela in vår röst och spara spåret i olika format. För att göra detta kan du ta följande program utvecklat av AVS.

AVS Audio Editor, allt du behöver för att redigera ljud

AVS Audio Editor är ett program som tillåter oss skapa och ändra ljudfiler i olika format, bland vilka de mest populära som MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, MP2, AMR, OGG och andra. … Vi kan skapa en fil genom att spela in vår egen röst från en extern källa till en PC eller musik med hjälp av en mikrofon, vinylskivor eller andra ingångslinjer för ett ljudkort. Eller så kan vi öppna filen för att redigera den. På så sätt kan vi klippa, sammanfoga, blanda, ta bort delar, dela upp flera filer och lägga till alla sorters filter och specialeffekter med full frihet.

Programmet låter oss välja mellan dess 20 inbyggda effekter och filter inklusive delay, flanger, chorus, reverb, reverse och echo, bland annat. Tack vare dessa filter kan vi få vår musik att låta som ett gammalt kassettband eller en imponerande teater, för att ge några exempel.

Ljudredigeraren kommer också att hjälpa oss förbättra ljudkvaliteten på våra spår eftersom det låter oss eliminera brus och ljud som kan vara irriterande, såsom väsande, sprakar etc. Det låter oss också ändra ljudets bithastighet till önskad nivå, samt använda equalizern för att justera volymen efter vår böjelse. Dessutom kan vi använda den för att konvertera text till skriven text till tal naturligt med röstsyntesfunktioner eller för att skapa toner för mobiltelefoner.

Gränssnitt och funktioner för alla typer av användare

Så snart vi startar programmet kommer dess huvudmeny att visas med intuitivt gränssnitt att använda, men med ett utseende värdigt vilket professionellt program som helst. I den kan vi ladda våra ljudfiler antingen genom att använda dra och släpp-metoden eller genom att ladda dem direkt från avsnittet Arkiv> Öppna, och kunna lägga till så många filer som vi vill.

Vi kan också importera videospår och fånga ljud från CD, samt växla mellan vågforms-, spektral- och surroundlägen. Om vi ​​vill skapa en ny fil , måste vi klicka på “Ny” och ställa in några initiala parametrar som samplingsfrekvens, provstorlek, kanaler och vi kommer att ge vår fil ett namn.

Om vi ​​lägger till audio fil redigera, vi kan klicka på fliken Effekter i den vänstra kolumnen. Här kan vi lägga till amplitudeffekter (förstärkning, invertering, envelope, normalisering, etc.), fördröjnings- och moduleringseffekter (eko, röständring, refräng etc.), Tids- och toneffekter (tidsändring, tonhöjdsändring, hastighetsändring, etc. .). Vi kan också lägga till “filter” (equalizer, parametriska filter, FFT-filter, etc.) OCH “generation” (tystnad, brus, signal, etc.).

På toppen hittar vi också verktygsfältet med direkt tillgång till alla funktioner som vi kan hitta i detta program. På fliken Spela in kan vi spela in vår musik eller röst från en mikrofon eller annan ingångskälla. Fliken Mix låter oss lägga till upp till tre ljudfiler och skapa olika mixar mellan dem, ändra balans och förstärkning, samt lägga till effekter till mixarna.

Slutsatser

När vi letar efter en ljudredigerare kan vi hitta många alternativ på marknaden, men AVS Audio Editor är en av dem som riktar sig till både oerfarna och avancerade användare. Programmet inbjuder vi rycker med ljudredigering och ha roligt med att experimentera med våra filer eftersom det har ett brett utbud av funktioner, revisioner, filter som, när vi väl gräver lite djupare in i varandra, kan vi uppnå fantastiska resultat.

Ladda ner AVS Audio Editor

AVS Audio Editor är ett ljudredigeringsprogram för datorer med Windows ett operativsystem som är kompatibelt med hennes XP, Vista, 7, 8, 8.1 och 10. Hon har en gratisversion som vi kan ladda ner från hennes Honest Sign-webbplats. Denna version är fullt funktionell, men har vissa begränsningar eftersom den lägger till en röstlogotyp till ljudfilerna. För att ta bort den måste du köpa en prenumeration på AVS4YOU och aktivera programvaran med en licensnyckel. Detta abonnemang ger dig tillgång till 5 AVS4YOU-program för 39,90 € per år eller köp en begränsad licens, vars kostnad är 49,90 €

Minsta systemkrav

  • Processor: Intel/AMD-kompatibel, 1,86 GHz eller högre (Intel Core i4-serien eller motsvarande AMD rekommenderas).
  • RAM: 1 GB eller mer (2 GB eller mer rekommenderas).
  • Ljud: Windows-kompatibelt ljudkort.
  • CD-brännare: För import från CD.
  • DirectX: Microsoft DirectX 9.0 eller senare.

Alternativ till AVS Audio Editor

Om vi ​​letar efter ett program med vilket vi kan skapa och redigera vårt ljud, erbjuder vi flera AVS Audio Editor-alternativ att överväga:

djärvhet

Det är en av de mest kompletta och avancerade ljudredigeringsprogram som finns och är gratis. Den innehåller många professionella inspelnings- och redigeringsalternativ. Vi kan redigera alla typer av ljud, kunna kombinera låtar, lägga till effekter, importera och exportera filer. Dessutom är det plattformsoberoende, så det kan användas på Windows, macOS och Linux. För att använda detta, ladda bara ner det från den officiella webbplatsen.

Ocenaudio

Om vi ​​letar efter en gratis och lättanvänd ljudredigerare är Ocenaudio ett bra alternativ att överväga eftersom det passar alla typer av användare, med funktioner som sträcker sig från de enklaste till de mest avancerade. Detta gör att du kan arbeta med två eller flera ljud samtidigt och spela in från en mikrofon. Dessutom erbjuder den alla möjliga verktyg och filter samt en kraftfull equalizer. Vi kan ladda ner Ocenaudio från denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button