Avinstallera Adobe Flash från datorn [Nasıl Yapılır]

Om du vill lära dig hur du tar bort Adobe Flash från datorn hjälper vi dig. Vi använder inte längre Adobe Flash, eftersom företaget inte längre stödjer denna tjänst rekommenderar vi att du även avinstallerar den om den fortfarande är installerad på din dator.

Hur man tar bort Adobe Flash från datorn steg för steg

Om du har en uppdaterad version av Windows Update togs Flash-filerna förmodligen bort i oktober förra året, men om du använder ett äldre Windows-operativsystem som 7, XP eller liknande måste du göra följande:

Klicka på “Start” eller Windows-ikonen på din PC eller skriv “Kontrollpanelen” i sökmotorn. Gå till Kontrollpanelen, gå till “Installera eller avinstallera program” och sök efter Adobe Flash. Klicka på den och avinstallera den.

Avinstallera Adobe Flash från datorn

Som du kan se är det faktiskt väldigt enkelt att ta bort Adobe Flash från datorn. Det är viktigt att ta bort det för att förhindra att det orsakar några problem, plus att det är föråldrat och du behöver det inte riktigt.

Adobe har nått en överenskommelse med stora leverantörer som Google, Microsoft, Mozilla, Facebook och Apple för att ta bort kompatibiliteten. Att ta bort Flash Player hjälper till att skydda användarnas system.

Relaterade artiklar

Back to top button