Äventyr med Luigi 2 spelarläge i LEGO Super Mario –

Luigi och Mario, ett spel för två spelare

En kille sedan visste vi att Lego äntligen skulle ta broder Mario in i sitt nya universum gjord av populära byggstenar. Men det visste vi inte eller så gick nyheten obemärkt förbi gemensamt eller tvåanvändarläge kommer också att följa med honom.

Det stämmer, precis som Nintendos videospel där du kan spela båda karaktärerna tillsammans med en annan spelare, nu tillåter just detta Lego-förslag detta också. För att göra detta behöver du bara koppla ihop båda formerna via deras bluetooth-anslutning. När detta händer kommer du att se en gul halsduk på din bröstskärm, vilket indikerar att samarbetsläget är aktiverat.

Vad erbjuder detta LEGO Super Mario-läge för två spelare? Nåväl, när du spelar med Luigi och Mario samtidigt, är det första som kommer att ändras tidsgränsen som du måste slutföra på varje nivå. Spelar du bara med Mario har du bara 60 sekunder på dig, när du spelar med båda kommer tiden att öka till 90 sekunder

Utöver detta kommer även poängen att läggas ihop, så att mynten som samlats in av Luigi och Mario separat kommer att räknas ihop i slutet. Således kan du till och med anordna en tävling i par, där var och en av dem kommer att köras av en av de två bröderna.

I den här videon, upplagd av LEGO själv, kan du se exakt vad detta nya co-op eller tvåspelarläge handlar om, som företaget har avslöjat som en del av ett förslag gjort med Nintendo.

Så nu vet du om du är ett fan av LEGO eller Super Mario, med det nya setet kan du njuta av dessa plattformsvärldar på ett helt annat sätt. från 1 augusti

Nya set har lagts till i LEGO Super Mario

Tillsammans med Luigi-setet och 2-spelaresläget finns det också nya expansionspaket som lägger till de befintliga från LEGO Super Mario-samlingen:

  • 71391 LEGO Super Mario: Bowser’s Sky Fortress Expanded Set
  • 71388 LEGO Super Mario Big Boss Brothers oscillerande torn utökade set
  • 71389 LEGO Super Mario: Lakitu Sky World Expanded Set
  • 71390 LEGO Super Mario: Nedtagning av Reznors Expansion Set
  • 71392 LEGO Super Mario: Booster Pack: Frog Mario
  • 71393 LEGO Super Mario: Booster Pack: Mario Bee
  • 71394 LEGO Super Mario Character Sets – Vol. 3 (10 samlarobjekt, inklusive Galumba, Bobomb’s Parachute, Crowber, Boo, Boo, Torpedo Ted, Bone Beetle, Mushroom 1-UP, Scuttlebug och Swoop)

En skruvstäd för samlare och Super Mario-fans

När vi provade LEGO Super Mario-upplevelsen stod det väldigt tydligt för oss att det var väldigt roligt att leka med de små hemma, men som samlarfigurer var de en riktig last. Eftersom kombinationen av karaktärer så välkända för alla oss som älskar videospel och LEGO:s förmåga att återskapa en värld som Marios värld gjorde dem väldigt färgglada och väldigt tilltalande.

Därför rekommenderar vi att du inte tittar för mycket på dem, såvida du inte vill bli frestad att skaffa ett udda set. Speciellt de första, för när du har Mario i handen och du hör de där ljuden som påminner dig så mycket om tv-spel … det är oemotståndligt.

Relaterade artiklar

Back to top button