Även några skal för Samsung Galaxy S9 och S9 + bekräftar designen: dubbla kameror endast på Plus (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Även några skal för Samsung Galaxy S9 och S9 + bekräftar designen: dubbla kameror endast på Plus (foto)

Ryktesmaskinen under denna period är förenar alla dess krafter att fokusera på de mycket efterlängtade Samsung Galaxy S9 och S9+, smartphones som är avsedda att dominera scenen åtminstone under hela halvan av 2018. Rykten och läckta bilder är intensifiera mer och mer, kittlar användarnas nyfikenhet. Det är nu känt att majoren Meddelanden estetisk nya modeller kommer att hittas på bak- och nu är det någras tur omslag bekräfta det.

Verkligen, Olixar – en tillverkare av smartphonetillbehör – har redan inkluderat i katalogen på sin officiella webbplats några skal där Galaxy S9 och S9 + kommer att passa perfekt, avslöjande (eller snarare, bekräftar det ännu en gång) den design. I synnerhet finns det två anmärkningsvärda detaljer: dubbel kamera baksidan ska vara exklusiv för modellen Plus, medan standarden kommer att fortsätta med enkelrummet; de fingeravtryckssensor det borde äntligen bli centrerad och inriktad till kameran.

Vi vet inte om Olixar är i besittning av officiella uppgifter av Samsung på den nya toppen av sortimentet och har av misstag (?) publicerat dessa skal i förväg – i det här fallet skulle vi ställas inför den definitivt definitiva designen – eller om jag ville rida på den långa vågen av rykten på S9 för att få lite gratis publicitet. Notera även datumet för 28 februari som visas på smarttelefonens display: ytterligare en ledtråd om presentationen under nästa MWC?

Nu verkar det i alla fall många olika källor konvergera mot dessa estetiska detaljer, vilket knappast kommer att bortse från verkligheten. Så vi frågar dig igen: Tillfredsställer denna påstådda design av S9 och S9 + dig eller inte?

Relaterade artiklar

Back to top button