Även med 3 kameror lyckas Huawei P20 Plus fortfarande komma ihåg iPhone X (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Även med 3 kameror lyckas Huawei P20 Plus fortfarande komma ihåg iPhone X (foton och videor)

Efter lillebror Huawei P20 Lite, som vi pratade om igår, står det idag för Huawei P20 Plus, som vi äntligen kan beundra “live”, tack vare rekonstruktionen gjord av @OnLeaks.

Som varje gång påminner vi om att bilderna och videorna som gjorts av denna informant är baserade på de olika produkternas CAD-diagram. Detta betyder vanligtvis att de är korrekta rent generelltmen att ytbehandlingar, färger och material lätt kan skilja sig åt i den verkliga modellen, eftersom de inte är en del av informationen i CAD:n som har @OnLeaks.

Allt detta för att säga att ja, bilderna av Huawei P20 Plus i fråga liknar verkligen en iPhone X, men för att verkligen förstå hur lika de två smartphones är måste vi vänta på några riktiga bilder, om inte för att kunna se det live , eller åtminstone till slutet av mars.

Som sagt, det som mest förvånade oss i rekonstruktionen av @OnLeaks det är definitivt den bakre kameran.

Ja, de bakre kamerorna. Vi har länge vetat att Huawei P20 skulle anta ett system trekammare, men vi trodde inte att det skulle vara som illustreras nedan. Två av sensorerna är i själva verket samlade i en enda kropp som sticker ut från kroppen (och som får en att tänka på Apples smartphone) medan den tredje, större, är under, med blixten som stänger raden ännu lägre.

Det finns dock andra anmärkningsvärda inslag. Först av allt hack fram, halvvägs mellan iPhone X och Essential. Då har vi frånvaron av ett ljudjack (det synliga hålet längst upp är för litet för att vara, och mer sannolikt kommer det att vara en infraröd port). Men den mest iögonfallande frånvaron är fingeravtrycksläsaren. Som dock kanske inte är så frånvarande.

Faktum är att källan avslöjar att Huawei skulle testa två olika prototyper: en med hemknapp längst ner på skärmen, och en utan.

Smarttelefonen som visas nedan saknar det, men bilder på den med hemknappen kommer också snart. Poängen är att vi idag inte vet om den här knappen kommer att finnas där eller inte. Det kanske inte finns på P20 och istället ingår i P20 Plus, eller vice versa; antingen finns det kanske inte alls eller så finns det på båda. Det är dock ingen trivial skillnad, inte bara estetiskt utan även för användarupplevelsen som användaren kommer att ha av smarttelefonen, beroende på om den är utan fingeravtrycksläsare eller inte.

Bara ett par sista anteckningar storlek. Ungefär 155,3 x 74,2 x 7,7 mm (9,8 mm med tanke på kamerornas utsprång) för en skärm på runt 6 tum, vilket skulle vara ett stort hopp jämfört med 5,5 tum på P10 Plus. Men vi har legat för mycket: det är det dags att lämna dig med de många diskuterade bilderna.

Relaterade artiklar

Back to top button