Även i år kan en av de billigaste topparna i sortimentet vara från HTC!

Note: We hope you enjoy reading this article: Även i år kan en av de billigaste topparna i sortimentet vara från HTC!

Den betydande prishöjningen för många toppmodeller inträffade under 2017 (och fortsatte i stort sett under 2018) hade redan påpekat för oss att HTC nu är en av de mest “ekonomiska” tillverkarna, åtminstone vad gäller toppmodellerna, och detta kan upprepas i år igen.

Enligt vad TigerMobiles rapporterade, HTC U12+ i själva verket borde det kosta “bara” 799 €. Om du missade de tekniska detaljerna på smarttelefonen i fråga hänvisar vi dig till den här artikeln med all information, som kommer från den vanligtvis tillförlitliga @evleaks. Poängen är: kan vi lita på TigerMobiles istället?

Den här sidan har tidigare varit länkad till @OnLeaks, för vilken den har publicerat renderingar av Huawei P20-familjen, men detta i sig betyder inte att den har utmärkta källor. Listan med specifikationer för HTC U12 + som rapporterats av TigerMobiles motsvarar dock i alla avseenden den som då gjordes känd av @evleaks, med bara priset. Det betyder inte att det bara är ett tryckt ark som vem som helst kunde ha gjort.

Låt oss uttrycka det så här: HTC U11 + kostade 799 € vid lanseringen och har nu sjunkit med 100 €. Att återföreslå nästa topp i sortimentet till samma pris skulle inte vara absurt, även om de tekniska skillnaderna mellan de två inte är få. Så låt oss säga att priset är önskvärt / rimligt, och i linje med HTC:s villkor, som för att försöka sälja lite mer kanske inte är för hårt på priset. Som sagt, det kommer att ta mer än ett ark som det nedan för att helt övertyga oss om detta pris.

Relaterade artiklar

Back to top button