Även enligt Wall Street Journal kommer 2019 att se en hopfällbar Samsung-smartphone (eller till och med två)

Note: We hope you enjoy reading this article: Även enligt Wall Street Journal kommer 2019 att se en hopfällbar Samsung-smartphone (eller till och med två)

Vi har pratat om i flera år hopfällbara smartphones eller flexibel. Om det alltid har pratats om patent, prototyper och koncept, avslöjade ett rykte bara förra månaden att i 2019 den ödesdigra hopfällbara Samsung-smarttelefonen borde komma (med ett orimligt pris). Röst det var bekräftas också av Wall Street Journal.

Enligt tidningens källa ska smarttelefonen (kodnamnet “Vinnare”) ha en ca 7″ skärm (i linje med tidigare angivna 7.3 “) och det kan vara vikta på mitten “som en plånbok”. I det läget kommer utsidan av smarttelefonen att visa en liten display på framsidan och kamerorna på baksidan.

Lanseringen bör börja kl låga varvsom täcker mycket specifika marknader som t.ex spelare. Om detta steg skulle bära frukt och allmänheten skulle uppskatta det, skulle vi kunna tänka oss en annan lansering med mer stil i andra halvan av 2019.

Källan förväntar sig inte heller någon större framgång från enheten, men Samsung vill bli först att lansera en hopfällbar smartphone på marknaden, så mycket att detta projekt har “högsta prioritet”.

Även enligt källan kan priset ligga runt 1 500 USDeller också lite mer. Skulle du spendera det på en hopfällbar smartphone?

Relaterade artiklar

Back to top button