Autonomin för Xiaomi Mi 10 Ultra är bra, men laddningen är verkligen imponerande

xiaomi mi 10 ultra snabb laddning batterilivslängd 2

Det är nu ett faktum: Xiaomi Mi 10 Ultra vill och fortsätter att prata om. Om någon hade försökt destabilisera användaren med falsk negativ feedback, visade en användare hur snabbt det kan vara 120W laddning, bland annat betecknar en god autonomi av batteri.

Xiaomi Mi 10 Ultra: En användare visar den snabba batteriladdningshastigheten och autonomin, uppskattar Jeffrey Yang

xiaomi mi 10 ultra snabb laddning batterilivslängd

För att påpeka batteriets laddnings- och autonomifunktioner Xiaomi Mi 10 Ultra var en användare av Weibo, som efter en veckas användning av smarttelefonen blev allvarligt imponerad av laddning från 120W, utstationering 3 skärmdumpar handla om. Hur kan man beteckna, med mycket intensiv användning, Mi 10 Ultra lyckades göra nästan 7 timmars skärm, medan det med genomsnittlig användning täckte nästan 18 timmar med 5 och en halv timmars skärm. Slutligen, med en mild användning kom det till nästan en dags användning.

Men det som verkligen förvånade användaren är det Xiaomi Mi 10 Ultra laddade han om 100% på bara 23 minuter, med 40% på cirka 5. Detta lämnade inte likgiltig Jeffrey Yang, Vice president för Xiaomi. Yang har faktiskt förklarat att teknikens framsteg verkligen är enorma och gratulerar honom till laddningshastigheten.

Kort sagt, detta Mi 10 Ultra det verkar verkligen överraska alla, så mycket som att driva västerländska användare att starta en framställning för att kunna göra det även utanför Kina. Självklart hoppas vi att de kommer att höras med tanke på resultaten.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button