Aukey Powerbank från 12.000 mAh: stor kapacitet i ett litet utrymme, beviset på GizChina.it

Världen med kraftbanker blir alltmer omfattande och faktiskt varje dag erbjuder även kinesiska tillverkare oss nya modeller, av olika storlekar och kapacitet och därför för att tillgodose behoven hos alla kategorier av användare.

I dagens granskning ska vi prova Aukey Powerbank från ben 12.000 mAh, en betydande kapacitet “inkorporerad” i en ganska kompakt och välgjord kropp.

Aukey 12.000

där Aukey Powerbank från 12.000 mAh finns tillgänglig på Amazon.co.uk till 26,99 euro med frakt främsta ingår och 24 månaders garanti.

För köp av Powerbank kan du dra nytta av Amazon-kampanjen som gör att du kan få en 10 euro kupong gratis. Här mer information.

Förpackningar och tillbehör

Försäljningspaketet följer stilen Aukey, redan sett i försäljningslådorna med andra produkter. På framsidan hittar vi en kort beskrivning av produkten tillsammans med en grafisk framställning, medan på baksidan finns den viktigaste informationen om tillverkaren.

Inuti lådan, gjord av återvunnen kartong, hittar vi, förutom powerbanken, också en USB-microUSB-kabel för laddning och en liten flerspråkig användarmanual.

En mycket grundläggande utrustning därför, som inte inkluderar fodral eller laddare som ingår i paketet.

Specifikationer, design och konstruktion

Kraftbanken har en kapacitet på brunn 12.000 mAh, ett verkligen betydelsefullt värde som gör att du kan ladda din smartphone flera gånger, allt i endast en kropp 152 x 54 x 17 mm, för en totalvikt på ca. 245 gram.

På Powerbanken hittar vi levererade två USB-portar i full storlek kan garantera en maximal effekt på 3,4 A., åtföljd av en dörr microUSB för batteriladdning, “begränsad” till en ingång på 2A och en knapp för att starta laddningen och / eller ficklampan.

På enhetens framsida hittar vi, förutom värdet på kapaciteten, logotypen Aukey bakgrundsbelyst av tre olika färger beroende på återstående laddning. I synnerhet är de tillgängliga färgerna grön, den Röd och den Vit, den senare aktiv när batteriet laddas eller när den återstående laddningen är mellan 60 och 100%. Färgen blir grönå andra sidan när avgiften är mellan 20 och 60%, medan Nedan texten är färgad med Röd.

På baksidan finns inga knappar eller lysdioder, medan vi på den främre profilen hittar det redan nämnda två USB-portar i full storlek för laddning av enheter, var och en med en maximal effekt på 2.4A, även om den kombinerade produktionen inte kan överstiga 3.4A. Ficklampan är också utmärkt, liten men bekväm och mer än tillräckligt, som kan aktiveras via en långvarigt tryck av den enda nyckeln närvarande.

På vänster sida hittar vi dock dörren microUSB och knappen för att börja ladda och sätta på facklan; på höger- och vänsterprofilen finns inga skär eller kontakter.

Aukey 12.000

Byggkvaliteten är utmärkt och i själva verket ger kroppen en känsla av soliditet vid beröringen. Den använda plasten är också utmärkt, vilket också är behagligt att ta på och se.

Det finns inga knep eller konstruktionsfel, ett tecken på att kvalitetsnormerna för Aukey de är verkligen av god standard också på detta tillbehör.

Laddningskapacitet

Batteriets verkliga kapacitet visade sig vara nära den som tillverkaren angett, med tanke på att värdet som rapporterats av specialmätaren visar en siffra mycket nära den officiella.

Under omladdningstestet kunde vi ladda om ett Xiaomi Redmi Note 2 Prime tre gånger i sin helhet och en fjärde gång fram till Cirka 30%ytterligare bekräftelse (praktiskt) att kraftbankens kapacitet verkligen ligger mycket nära det värde som deklareras av tillverkaren.

För laddning av powerbank handla om 7 timmar, en inte så kort laddningstid på grund av dess höga kapacitet och begränsade ingång till 2 Ah.

Slutsatser

Trots den stora kapaciteten,Aukey Powerbank lyckas bibehålla ganska kompakta och acceptabla dimensioner, såväl som vikten, som är tillräcklig och inte överdriven. Om du letar efter ett rymligt och platsbesparande bärbart batteri av ben 12000 mAh, som gör att du snabbt kan ladda både surfplattan och smarttelefonen, den här powerbanken kan göra för dig.

där Aukey Powerbank från 12.000 mAh finns tillgänglig på Amazon.co.uk till 26,99 euro med frakt främsta ingår och 24 månaders garanti.

För köp av Powerbank kan du dra nytta av Amazon-kampanjen som gör att du kan få en 10 euro kupong gratis. Här mer information.

Här istället hittar du ett urval av GizChina.it-personalens aktiva erbjudanden på Amazon.it

Relaterade artiklar

Back to top button