Aukey PB-N15 powerbank från 20000 mAh, granskningen av GizChina.it

För många powerbank perfekt är liten, elegant, lätt och diskret. Ett verktyg som därför endast är utformat för att garantera en smartphone tillräcklig autonomi för att anlända på kvällen.

För många andra bör dock den idealiska kraftbanken vara mer lik en bottenlös grop av energi, från vilken man kan dra fritt och utan bekymmer. Det är just till det senare som det riktar sig Aukey PB-N15, enorma 20000 mAh powerbank som är föremål för denna översyn.

Aukey PB-N15 powerbank 20000 mAh

Två USB-portar från 3.1A (kombinerad), solid polykarbonatkropp och en power-LED för funktion fackla. Den nya Aukey-produkten kan sammanfattas i dessa få funktioner, flankerad av en utmärkt produkt robusthet det är stort pålitlighet. Låt oss ta reda på om dessa intressanta lokaler kommer att driva oss att marknadsföra enheten!

Aukey PB-N15 powerbank från 20000 mAh, granskningen av GizChina.it

Aukey PB-N15 – Försäljningspaket

Också den här gången har Aukey litat på det traditionella återvunnen kartong med boköppning. På framsidan av paketet hittar vi därför tillverkarens logotyp, en kort funktioner lista det är en’stiliserad bild av enheten.

Få detaljer upptar lådans andra ytor, bland vilka färgindikeringen sticker ut (powerbanken finns i svartvitt variant) och den vanliga listan över logotyper och certifieringar flankerad av tillverkarens kontaktuppgifter.

När vi öppnar paketet hittar vi omedelbart kraftbanken, som döljer flerspråkig användarmanual och slip som bjuder in dig till registrering av produkten och lovar att höja sin egen med sex månader (från 18 till 24) garanti. Slutligen kompletteras utrustningen med en 25 cm USB-MicroUSB-kabel.

Ganska gles, för att avsluta, är specifikationslistan. Detta påminner faktiskt bara om det ovan nämnda 20000 mAh (74Wh) och jag 3.1 A av den levererade strömmen och tillägger endast att den maximala ingången är 2.1 A. Handboken klargör också att vikten är 445 gram i 152 x 80 x 18 mm. Ingen information, därför, om ljusstyrkan hos den integrerade ficklampan eller om det använda materialet.

Aukey PB-N15 – Design och konstruktion

Enkel, nästan spartansk design av denna powerbank. De funktionella element som ska integreras är trots allt väldigt få: Strömlampa och den två USB (placerad på en av kroppens korta och platta sidor), dörren till MicroUSB-laddning (på en av de långa och rundade sidorna), kontrollknapp och de fyra Blå status-LED (på fronten).

De dominerande linjerna är därför de fasta kropp i svart satin polykarbonat, liknande de hos en parallellpiped med rundade sidor.

Endast tillverkarens logotyp, placerad på samma ansikte som innehåller kontrollknappen, berikar produktens estetik. Slutligen har sidan mittemot USB-portarna en kort lista över funktioner av produkten och logotypen för certifieringarna.

Enheten, tack vare dess höga vikt, verkar bestämt i handen solid och robust. Kroppen är dock när den utsätts för höga krafter benägen att kricka, Och den är repad ganska lätt. Slutligen är anordningens konstruktion i alla dess estetiska och funktionella delar oklanderlig.

Aukey PB-N15 – Vårt bevis

Så mycket som design och robusthet är viktigt, kommer den idealiska köparen av denna powerbank framför allt att vara intresserad av dess verkliga autonomi. Som ett första test verifierade vi därför att värdet av 20000 mAh deklareras av tillverkaren är realistiskt.

Våra mätinstrument, som du kan se i diagrammen, bekräftade de officiella uppgifterna väsentligt. Vid urladdning (samström från 1A) kunde enheten faktiskt leverera ca. 70 Wh (att jämföra med de 74 Wh som deklareras av tillverkaren), medan mer än 102 Wh krävdes vid laddning. Dessa värden, med tanke på den typiska effektiviteten hos integrerade kretsar i kraftbanker, får oss att tro att den verkliga kapaciteten hos de integrerade batterierna är något över 20000 mAh.

Mindre lysande, dock resultaten på framsidan av laddningstid för powerbanken. Att tanka med helt urladdade batterier var det faktiskt nästan nödvändigt 14 timmar.

Inget oväntat, faktiskt med tanke på att den maximala inmatningen är ensam 2.1A (aldrig nått i laboratoriet, Dessutom). En natt kanske därför i vissa fall inte räcker för att slutföra laddningen av enheten.

Också på framsidan av de maximala utströmmarna är den här Aukey PB-N15 inte helt övertygande. Den enda dörren kan faktiskt leverera upp till 2.3A, mycket anständigt värde, men det kombinerade måttet når inte deklarerade 3.1A. Med en sekundär 1,5A-belastning nådde powerbanken faktiskt en total effekt på endast 2,8 A..

Slutligen är den integrerade ficklampan en besvikelse. Detta element har faktiskt bara a-läget kontinuerligt ljus (ingen strobe och SOS, därför) och det är inte förvånande för ljusstyrka. Enligt våra mätningar avger särskilt den använda lysdioden ca. 15 lumen, endast användbart i helt oupplysta miljöer.

Aukey PB-N15 – Slutsatser

Våra tester, som du kanske har märkt, beskriver en powerbank som inte är utan brister. Om vi ​​skulle basera vår bedömning på den inbyggda ficklampans låga ljusstyrka eller på den maximala utströmmen, kunde vi därför inte vara för generösa. På detta sätt skulle vi emellertid förbise den verkliga utmärkande punkten för denna powerbank:enorm kapacitet, ännu högre än det deklarerade.

Aukey PB-N15 powerbank 20000 mAh

Om det är sant att stresstestkonfigurationen (smartphone och surfplatta ansluten samtidigt, båda 2A-kompatibla) visade enhetens gränser, då kan vi inte glömma att genom att bara ansluta en av de två enheterna, laddningstider Jag är analoger till de som krävs med den ursprungliga väggladdaren. Att alltid kunna lita på ett verktyg robust och med otrolig autonomidessutom är det ovärderligt.

Aukey PB-N15I slutändan besviker det på tillbehörets framsida men håller de viktigaste löften. Minns att denna 20000 mAh powerbank för närvarande är tillgänglig på Amazon till priset av 32,99 euroAvslutningsvis kan vi bara rekommendera intresserade läsare att ta hänsyn till det vid ett eventuellt köp.

Relaterade artiklar

Back to top button