Audials Play, den mest kompletta radioappen för din mobil –

När vi letar efter applikation för att lyssna på radio, ganska ofta kan du hitta program som erbjuder möjligheten att lyssna på många stationer. Men vi vill gå längre och snarare än att nöja oss med “enkel lyssning”, vill vi att denna applikation ska ge oss en mängd olika alternativ och funktioner som utökar kapaciteten hos våra favoritradiostationer.

Var är det Audials Play är oöverträffad eftersom den har tusentals anpassningsalternativ, över 10 000 stationer över hela världen, möjligheten att lyssna på poddsändningar, anpassa inspelningar och många andra avancerade funktioner.

Över 10 000 stationer på din Android

Audials Play är Gratis app (som inte heller visar en banner i appen och inte spelar upp annonser)
som vi kan ladda ner direkt från Google-spel. Du behöver bara installera den på din Android-smarttelefon för att få omedelbar tillgång till högst 36 000 10 000 stationer klassificerade efter stat och genre, samt 260 000 stationer med idealisk kategori. Lägg till detta tillgången på över 10 poddar, det vill säga innehåll för flera liv.

När vi pratar om att erbjuda mer än bara radiostationer så pratar vi inte bara om amerikanska podcaster och stationer, utan även funktioner som gör att vi till exempel kan organisera vårt favoritinnehåll i 120 olika genrer eller möjligheten att spela in ljud. Inte bara hela shower, utan också enskilda teman.

Innan du ställer in ditt favoritprogram kan du ta en titt på programmeringen av det som sänds live och med en enkel och effektiv sökfunktion kan du hitta alla stationer och poddar du vill ha.

Andra funktioner i radioappen är möjligheten att ansluta till en Smart TV med Chromecast, använda radion som en klocka, ställa in timers, anpassa ljudet efter eget tycke med en equalizer och full Android Auto-kompatibilitet.

Lyssnar du på radio på din dator? Det finns också en version för Windows

När du kommer hem eller jobb och vill lägga telefonen åt sidan kan du fortsätta använda appen på din dator. Applikationen har en version för PC, Audials Play för Windows, där alla dess funktioner är intakta, vare sig det är att lyssna på musik, spela upp videor, ställa in radion, lagra podcasts etc.

Du kan använda dina lokala filer som källa eller njuta av allt onlineinnehåll som spelaren har tillgång till, inte bara som ett datorradiolyssnande program utan konkurrenter, utan också en fullfjädrad multimediaspelare.

Självklart hur Android-applikationer och detta Windows version kan synkroniseras för att ändra lyssningsenhet, men inte innehållet, beroende på din dagliga aktivitet. Åka hemmifrån? Slå på din mobiltelefon, anslut appen till Android Auto, kom till gymmet och fortsätt lyssna på ditt innehåll från din smartphone. Det kunde inte vara lättare.

Om du fortfarande frågar efter mer finns det en premiumversion Audials One 2021 till försäljning denna månad med vilken du kan njuta av musik och videor snabbare, enklare och med mycket hög kvalitet.

Relaterade artiklar

Back to top button