Audi-modeller förvandlas till konserthus med Apple Music

Audi-kunder kommer snart att kunna komma åt sina personliga Apple Music-konton direkt från Audis infotainmentsystem, utan behov av Bluetooth eller USB. Användare som ansluter en aktiv Apple Music-prenumeration till sitt verktyg kommer att kunna komma åt appens mer än 90 miljoner låtar, spellistor och personliga mixar från sitt verktyg.

I arbetet, som genomfördes i samarbete mellan Audi och Apple, är applikationen Apple Music integrerad i ljudinfotainmentsystemet. Audi fortsätter att systematiskt digitalisera sina modeller och ser till att interiören gradvis förvandlas till en tredje bostadsyta.

Vilka Audi-modeller kan Apple Music appliceras på?

Medan Apple Music-integrationen kommer att användas i framtida modeller, är den planerad att göras tillgänglig för befintliga Audi-fordon på vägen, tack vare en automatisk uppdatering via luften.

Audi-modeller förvandlas till konserthus med Apple Music

Kunder som öppnar Apple Music-appen på Audis infotainmentsystem kommer att kunna logga in med sitt Apple-ID och aktivera Apple Music för sitt fordon genom att följa instruktionerna på skärmen. Efter installationsprocessen räcker det för dem att ange verifieringskoden som skickats till telefonen.

Audi-modeller förvandlas till en konserthall på hjul med Apple Music

Tack vare Apple Music-integration blir Audi-modeller en konserthall på hjul genom sofistikerad ljudarkitektur. Som det är känt erbjuder Audi en akustisk upplevelse speciellt designad för varje modell. Genom att arbeta med Bang & Olufsen i många år skapar Audi en akustisk upplevelse på hög nivå vid den punkt som den har nått inom ljuddesign.

Relaterade artiklar

Back to top button