Att uppgradera Samsung Galaxy S12 till Android 21 kommer att gå snabbare –

Precis som förra året, och de försöker göra mer och mer i förväg, har tillverkarna redan arbetat med att utveckla sina Android 12-versioner anpassade till lämpliga anpassningsnivåer och andra modifieringar. Bland dem arbetar Samsung redan med att föra ut viktiga nyheter till användarna.

Om förra året Samsung Galaxy S20 var en av de första som fick nyheter för varumärket, så upprepar historien sig i år, men tiden accelererar ännu mer med bra uppdatering för Samsung Galaxy S21 … Användare uppskattar allt mer snabba och kompletta uppdateringar utan fel, och Samsung vill, förutom att förlänga sina uppdateringar till 3 år, ge användarna tillförlitligheten och hastigheten för deras implementering.

De första Samsung-telefonerna med Android 12 och One UI 4.0

Enligt @MaxWinebach har Samsungs utveckling av Android 12 redan börjat för Samsung Galaxy S21-serien, som därför inkluderar Galaxy S21, Galaxy S21+ och naturligtvis Samsung Galaxy S21. Ultra. Alla är favoriter, där Samsung påbörjar en hel del utveckling, vilket kommer att ta flera veckor, med tanke på att Android 12 fortfarande är i sin andra beta, och vi kommer inte att se den slutliga versionen i aktion förrän i augusti.

Samsung Galaxy S21+

En uppdatering som utan tvekan kommer att åtföljas av fjärde versionen One UI för Galaxy S21 … Anpassningsnivån som fick framträdande plats i Android 12, eftersom menyerna i den här versionen nu är mer lika de som Samsung redan har erbjudit oss. Vi får se om detta fortfarande är fallet, eller om Samsung tar en annan väg för att fortsätta differentiera sig på Android-arenan, det råder ingen tvekan om att dess nyheter kommer att lämna ingen oberörd.

Farväl Android-fragmentering?

Med denna acceleration av Android 12-utvecklingen kan vi vara glada över att den slutliga versionen av Android 12 kommer att släppas för utvalda Google Pixels, och snart därefter med One UI 4.0 för Galaxy S21. Detta skulle vara en viktig milstolpe med tanke på att vi fram till nu har fått leva med fragmentering som har distribuerat fullständiga uppdateringar till alla tillverkare i veckor eller månader.

Android 12 beta

Det är ett av de knep som Apple har gjort till sin fördel på iPhone, men Samsung, med sina fantastiska tillägg, förbättringar och nya funktioner i uppdateringar, fortsätter att visa att saker kan göras annorlunda på Android. Alla förhoppningar är fästa vid Galaxy S21-serien och jag är säker på att snart, när utvecklingen startar, kommer vi att få datum eller några nyheter om den här uppdateringen från Android 12.

Källa> Twitter

Relaterade artiklar

Back to top button