att spela LoL på iPhone är möjligt –

Vad är League of Legends?

League of Legends är ett MOBA-spel som har en karta där två lag med fem vardera tävlar. Varje person kommer att styra en karaktär, som kan vara en trollkarl, en stridsvagn, en fighter, en lönnmördare … Det ultimata målet med spelet är att förstöra det rivaliserande lagets bunt för att vinna spelet, men för detta måste du tvinga dig själv i det andra laget i kraft, förstör alla torn som skyddar nexus och alla fiender.

Framsteg i spelet uppnås genom varubutiken, eftersom alla spelare börjar under samma förutsättningar i början. Men när du samlar guld genom att höja undersåtar eller döda motståndare kan du köpa föremål som förbättrar karaktärsstatistik som bland annat skada eller hastighet.

Tänk på att detta är ett spel som ursprungligen var avsett för datorn, men som har porterats från Wild Rift till iPhone, vilket ger en mycket tillfredsställande upplevelse. Oavsett om du har spelat ligan förut eller inte, är det här ett spel som du bör ge lite chans på på grund av dess betydelse.

Nu har League of Legends flyttat till mobilen, och allt vi sa stämmer eftersom detta är en enkel port där all PC-upplevelse implementerades på iPhone.

Lätt att förstå mekanik

I brist på tangentbord och mus fick hela upplevelsen anpassas till en mobiltelefon. I de tidiga ögonblicken av Wild Rift kan du tydligt se i handledningen hur det kan spelas. När höger sida av mobilen är på den virtuella strålen kan karaktären röra sig åt alla håll, detta är något grundläggande för att kunna gå till fienden eller bara peka, då det är viktigt var karaktären tittar.

I det nedre vänstra hörnet av skärmen ser du en rad färdighetsorienterade kontroller. Var och en av karaktärerna du tänker spela har fyra olika förmågor som du kan uppgradera beroende på din nivå. Dessa förmågor kompletteras av en grundläggande attack som inte har någon typ av kall gryning, och vars huvudsakliga funktion är att skada alla fiender. Färdigheter fokuserar på andra aspekter förutom att ta itu med stora skador som att bromsa en fiende, fixera dem i några sekunder, applicera ytterligare gift …

För att använda dessa förmågor behöver du bara klicka på knapparna, som kommer att visas i färg. Det finns en som är mycket större än huvudattacken. I vissa fall finns det färdigheter som kräver att du riktar dig mot den fiende du vill träffa. Detta görs med samma hand som förmågan trycktes med, även om den som standard kommer att flyttas dit karaktären tittar.

Utöver dessa förmågor hos varje karaktär finns det även kallare som kan vara gemensamma för alla. De vanligaste är blixt, ljus eller behandling. De är även implementerade i Wild Rift med utmärkt nedkylningstid, vilket ger vissa fördelar i spelet.

Oöverträffad estetik

I Riot behöll de samma estetik som PC-versionen på den här mobilporten, förutom storleken på kartan. Som vi kommenterar nedan ville vi minska skärmtiden, och detta uppnåddes delvis genom att minska storleken på kartan. Linjerna är mycket kortare och djungeln är uppenbarligen mer tätbefolkad också. Men resten är exakt samma som karaktärsdesignen.

Om det finns förändringar är det bättre i spelets startgränssnitt. I Wild Rift kan du hitta en mycket intressant inledande estetik där mästare utses. Du kan rendera karaktärerna i skalet mycket tydligt och rotera dem, vilket är mest lämpligt för att enkelt välja det skal som du är mest intresserad av att köpa.

Extremt snabba spel

Något Riot ville uppnå med denna mobila port var att minska speltiderna. Vanligtvis har en mobilanvändare inte samma tid som någon med en dator eller Mac för att spela 50 minuters LoL-spel. Det är därför man i den här porten försökte skära ner på speltiden, vilket du kommer att märka när du börjar spela, och mycket mer om du provade PC-versionen. Du får mycket mer guld per sekund, och hantlangarna kommer att ge dig en högre belöning efter att ha dödat dem, men om du inte dödar dem kommer de att ge dig guld också.

Detta gör det mycket enklare att få ett komplett bygge för att få mer skada eller motstånd så tidigt som 15 minuter innan spelets slut. Uppenbarligen, för att få erfarenhet, dyker upp mytiska varelser som Baron Nashor eller Draken också mycket tidigare än i originalspelet. På så sätt kan du ha samma möjligheter som PC-versionen, men på ett mycket tidigare sätt, så att spelet inte överstiger 20 minuter.

Detta gör den perfekt att spela i alla situationer. Till exempel på kollektivtrafiken eller medan du väntar på någon plats där det är lite tid, men det kan räcka för att spela Ligan.

Hur mycket kommer spelet kosta?

League of Legends är ett spel som du kan njuta av utan att ta ut ditt kreditkort när som helst. För att få karaktärerna behöver du bara spela för att samla de nödvändiga poängen för att låsa upp dem, även om du i början av spelet i handledningen kommer att kunna välja den första mästaren.

Där Riots verkliga verksamhet finns, som i PC-versionen, ligger i skinnet. På mobilen kan du också köpa den här typen av kosmetiska föremål, vilket kommer att förändra utseendet på din karaktär såväl som dess bas. tillbaka. Men tänk på att detta bara är en estetisk komponent och kommer inte att påverka hur du spelar när som helst, vilket gör det valfritt, vilket betyder att detta inte är ett spel där du måste betala för att vinna.

Relaterade artiklar

Back to top button