Åtgärda Outlook-felet med OST-filen som inte uppdateras korrekt –

Sammanfattning: Du kan stöta på synkroniseringsproblem med din Outlook av olika anledningar. V i den här guiden har vi tillhandahållit flera lösningar som kan hjälpa fixa fel – Outlook med OST-filen uppdateras inte korrekt… Dessutom nämnde vi OST till PST ett verktyg för att återställa viktig postlådedata om OST-filen blir otillgänglig eller förloras.

Microsoft Outlook genererar en OST-fil när den konfigureras med Exchange Server om du väljer Cachat Exchange Mode. När du är offline låter den här OST-filen dig komma åt Outlook och göra ändringar som att skriva, ta bort, redigera e-postmeddelanden etc. När du går online och ansluter till Exchange-servern synkroniseras dessa ändringar automatiskt med din Exchange-postlåda. …

Men ibland stöter man på Outlook-synkroniseringsproblem dålig nätverksanslutning, driftstopp på Exchange-servern, felaktiga Outlook-profilinställningar eller OST-korruption. När du försöker synkronisera en OST-fil (Offline Folder) med Exchange-servern kan du få ett felmeddelande som kan likna följande:

Microsoft Outlook kan inte starta. Kan inte öppna Outlook-fönstret. Uppsättningen mappar öppnas inte. Filen c: Users AppData Local Microsoft Outlook är inte en Outlook-datafil (ost).

Hur kontrollerar jag om det finns Outlook-synkroniseringsproblem?

För att kontrollera om OST synkroniseras med Exchange-servern, följ dessa steg:

 • Starta Outlook och högerklicka inkommande
 • Vänligen välj Egenskaper och öppna synkronisering
 • Under Statistik för denna mapp, kontrollera statusen Senast synkroniserade data

Om statistiken är inaktuell har du stött på ett problem Outlook OST uppdateras inte

Hur fixar jag problemet “Outlook OST uppdateras inte ordentligt”?

OST-filen är inte uppdaterad“Problemet uppstår vanligtvis på grund av en skadad OST-fil eller felaktig Outlook-profil och -inställningar. Du kan följa de givna lösningarna för att åtgärda problemet.

Lösning # 1: Återställ OST

Om du ställs inför Outlook-synkroniseringsproblem På grund av en skadad eller skadad OST-fil kan du använda Outlooks inbyggda Inbox Repair Tool, även kallat ScanPST.exe, för att reparera filen. För att göra detta, följ dessa steg:

För Outlook 2019, 2016, 2013 och 2010

 • Kör ScanPST.exe. Som standard finns verktyget i installationsmappen för Outlook.
 • Klicka på Ansökningar för att ange platsen för OST-filen och tryck på Start… Detta kommer att börja skanna filen.
 • När skanningsprocessen är klar, se till att alternativet för säkerhetskopiering av filer är valt och klicka sedan Att korrigera

Notera: Du kan behöva köra ScanPST.exe flera gånger för att fullständigt reparera OST-filen.

 • Efter att ha återställt OST-filen visas en varningspopup. Klicka på OKför att stänga fönstret.
 • För att hitta de återställda OST-objekten, öppna Återställda personliga mappareller Förlorat och hittat mapp i Outlook.
 • Dra de återställda objekten till deras ursprungliga mappar.

För Outlook 2007 och 2003

Om du använder Outlook 2007 eller 2003 kan du använda ScanOST.exe istället för ScanPST.exe. ScanOST är ett OST-integritetskontrollverktyg som återställer OST-filer. Han är i:

 • Outlook 2007: enhet: Program Files Microsoft Office OFFICE12
 • Outlook 2003:enhet: Program Files Common Files System MSMAPI LocaleID

När ScanOST.exe har hittats, följ dessa steg:

 • Springa ex
 • Vänligen välj Outlook-profilassocierad med skadad OST och välj Rätta misstag
 • Klicka på Starta skanning

Lösning # 2: kontrollera dina profilinställningar

Om problemet OST-filen är inte uppdaterad uppstår på grund av felaktiga Outlook-profilinställningar, kan du korrigera dem för att åtgärda problemet. För att göra detta, följ dessa steg:

 • Logga in Fil> Kontoinställningar> Välj Kontoinställningar
 • Klicka på data filer och se till Namn på kontots brevlåda valt som standard.
 • Under E-post adressen flikklicka Brevlåda – kontonamn, och tryck sedan på knappen Förändra
 • Se till att Använd cachelagrat utbytesläge markerat och klicka OK
 • V Kontoinställningar Klicka på i popup-fönstret Stänga
 • Stäng nu och öppna Outlook igen.

När du har kontrollerat dina profilinställningar, aktivera automatisk synkronisering för att fixa Outlook-synkroniseringsproblem… För att göra detta, följ dessa steg:

 • Öppna Skicka ta emot fliken i toppmenyn.
 • Under Skicka/ta emot grupper, sväva över att definiera Skicka/ta emot grupper , att öppna Skicka/ta emot grupper
 • Se till att Schemalägg automatisk sändning/mottagningoch Skicka/ta emot automatiskt vid utgång parametrar väljs och klicka Stänga

Lösning # 3: återskapa OST

Om du inte kan reparera OST eller Outlook OST uppdateras inte problemet även efter att ha ändrat profilinställningarna kan du återskapa OST. Eftersom OST är en kopia av din Exchange-postlåda, kommer Outlook att återskapa filen om du tar bort den från ditt system. En anslutning till Exchange-servern krävs dock för att återskapa filen.

Följ dessa steg för att återskapa OST:

Uppmärksamhet: Innan du fortsätter, säkerhetskopiera din postlåda genom att exportera den till PST med hjälp av Outlook Import och Export Wizard.

 • Stäng Outlook och ta bort OST-filen från ditt system. Om du inte vet var filen finns, gå till Arkiv> Kontoinställningar> Kontoinställningar> Datafiler.och kontrollera platsen.
 • Starta om Outlook. Om du ser Förberedelsemeddelande för första gången, betyder det att programmet återskapar OST-filen genom att synkronisera med Exchange-postlådan.

Efter att ha återskapat OST kommer du inte att möta några problem Outlook OST-filen uppdateras inte Mer

Vad händer om alla metoder inte fungerar?

För det mesta löser det sig att återskapa OST Outlook-synkroniseringsproblem… Men om det finns ett problem med att återskapa OST-filen, eller om du inte kan ta bort OST-filen eftersom den innehåller viktiga offlinedata, kan du extrahera OST-fildata med hjälp av programvara från tredje part som t.ex. Stellar Converter för OST

Stellar Converter to OST är en bekväm och avancerad OST till PST-omvandlare som återställer data även från otillgänglig eller förlorad OST-fil och sparar den i en importerad Outlook PST-fil. Programmet är lätt att använda och stöder alla versioner av Outlook – 2019, 2016, 2013, 2010 och 2007.

Slutsats

När användare av misstag ändrar sina Outlook-profilinställningar eller OST-filen är skadad, kan användarna möta följande problem: “OST-filen uppdateras inte ordentligt”… Att återställa eller återskapa en OST löser vanligtvis detta problem. Men om allt annat misslyckas, använd konverteringsverktyget OST till PST för att extrahera all data från OST-filen och spara den i PST-format. Du kan enkelt importera denna PST-fil till din Outlook.

Relaterade artiklar

Back to top button