Återgivningarna av Galaxy A5 (2018) fodral kan dölja stora nyheter (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Återgivningarna av Galaxy A5 (2018) fodral kan dölja stora nyheter (foton)

Efter att redan ha sett de första tekniska specifikationerna tack vare ryktena som kom igår, låt oss försöka ge form åt den nya Samsung Galaxy A5 (2018) genom bilderna av det som borde vara hennes vårdnad skyddande.

Sådana bilder, läckte från en inofficiell kinesisk källavisar några av de nya funktionerna som skulle kunna integreras i den nya modellen, även om de ännu inte har bekräftats.

På baksidan, bredvid den lilla blixtöppningen, finns en stort hål för kamerafacket, som kan bestå av ett dubbelkamera som på nya Note 8. Det är osannolikt att Samsung vill introducera den här funktionen även på A-serien, som representerar mellan-höga intervallet, men än så länge kvarstår vi med tvivel.

Mer sannolikt närvaron av fysisk nyckel tillägnad Bixby, som kan passa på vardera sidan av enheten. Att ta röstassistenten till mellanklassen kan också hjälpa diffusiondärför verkar det rimligt att tänka på dess integration.

Den officiella presentationen av Galaxy A5 (2018) och resten av A-serien är planerad till tidigt nästa år, som hände för de tidigare modellerna. Det finns ingen prisinformation ännu, men det är troligt att mer kommer att bli känt under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button