Återgivningarna av en halvkantlös Nubia-smartphone med en e-bläckskärm på baksidan läcker

Note: We hope you enjoy reading this article: Återgivningarna av en halvkantlös Nubia-smartphone med en e-bläckskärm på baksidan läcker

Vi ger dig idag några ganska intressanta renderingar publicerade av SIPO (State Intellectual Property Office) relaterad till en ny smartphone för hemmet Nubia. Varför intressant? Främst av två anledningar: den främre sektionen, utrustad med ramar som inte är för små men fortfarande på den falska linjen av en gränslösoch den bakre.

På baksidan ska smartphonen rymma en e-bläck skärm i linje med YotaPhone. På bilderna som du också kan hitta i galleriet nedan kan du se en klassisk svartvit handklocka precis på baksidan. Särdragen slutar inte där: smartphonen skulle också ha gjort det två fingeravtrycksläsareen på vänster sida, den andra på höger sida.

Ett ljuduttag, USB Type-C, högtalare (troligen mono), dubbelkamera och LED-blixt kompletterar utrustningen. Hemskärmen pekar på datumet 24 augusti 2018vilket skulle leda till att tänka på en möjlig presentation av produkten vid det datumet.

Relaterade artiklar

Back to top button