(Åter-) Sätt på dig: en Meizu med Spreadtrum-processor kommer, och den ser inte ut som en Android Go

Note: We hope you enjoy reading this article: (Åter-) Sätt på dig: en Meizu med Spreadtrum-processor kommer, och den ser inte ut som en Android Go

Om vi ​​tror på det som rapporteras på GeekBench, borde en framtida Meizu-smarttelefon ha processorn Spreadtrum SC9850. Med tanke på att Meizu redan har bekräftat att den fungerar på en Android Go-smartphone, och att Spreadtrum redan har meddelat stöd för denna version av Android, skulle man kunna tro att det är han, men det finns flera element som inte stämmer överens.

Först och främst rapporterar GeekBench Android 7.1.1 Nougat och inte Oreo, vilket i sig redan utesluter Android Go (även om det kan vara en provisorisk mjukvaruversion). Det finns dock ett annat element som inte stämmer: 2 GB RAMmycket högre än de kanoniska 512 MB som är typiska för Android Go. För tillfället förkastar vi därför denna hypotes och väntar på ytterligare bekräftelse.

Som en sidoanteckning påpekar vi att det finns flera verk av intern omorganisation i Meizu. I maj 2017 var företaget faktiskt uppdelat i 3 huvudenheter: Meizu Affärsenhet, Blå berlock Affärsenhet, t.ex Flyg mig Affärsenhet; nu verkar det dock som att de två första kommer att återförenas, med den troliga sammanslagning av de två serierna av smartphones som också är kopplade till dem.

Yang WeiSenior Vice President för Meizu, kommer att fortsätta att ansvara för marknadsföring, medan försäljningen kommer att skötas av Li NanSenior Vice President för Meizu Technology och President för Blue Charm Division.

All denna omorganisation är kanske med tanke på notering på börsen, föreslog av en ny jobbansökan i Meizu, men detta gjorde det bara till en obekräftad hypotes. Det som verkar säkert är att företaget jobbar hårt på sin framtid, vad det än må vara.

Relaterade artiklar

Back to top button