ASUS ZenPad C 7.0 Granskning | AndroidWorld

ASUS ZenPad C 7.0 recension

ASUS med sin senaste uppdatering av rada upp av surfplatta ville han också lägga till en mycket ekonomisk och också mycket speciell enhet: det är en 7-tums som ringer, men inte till örat, och som stöder två SIM-kort.

Förpackning

Tablettpaketet innehåller en strömförsörjning på 1,85 A och en USB-microUSB-kabel.

Konstruktion och ergonomi

ZenPad C 7.0 det är först och främst en mycket kompakt surfplatta, bekväm att hålla i handen och, om så önskas, i jackfickan. Baksidan är gjord av plast med lädereffekt, vilket gör den trevlig, särskilt för ögat. Lateralt hittar vi knapparna för volym och strömknapp på enheten. Sammantaget en välmonterad och mycket tunn sju-tums surfplatta.

Hårdvara

ASUS ZenPad C 7.0 - 3

Inuti denna surfplatta hittar vi en processor Intel Atom x3-C3200 fyrkärna 900 MHz. Denna processor tillsammans med 1 GB RAM tyvärr misslyckas med att ge surfplattan det sprinta som vi hade förväntat oss och det är lätt att se allmänna omladdningar eller avmattningar. Vi har då 16 GB internminne, som kan utökas via en microSD. Anslutningen för de två SIM-korten är 3G (ingen LTE) och sedan har vi Wi-Fi b / g / n och Bluetooth 4.0.

Högtalaren är placerad frontalt och har en genomsnittlig volym och tillräcklig kvalitet.

KORT: ASUS ZenPad C 7.0

Kamera

Huvudkameran är en 2 megapixelkamera, medan den främre är VGA. Båda räcker bara för några få nödlägen, men du skulle aldrig använda dem för att ta några bilder av din semester. Gränssnittet är dock fullt av alternativ, även om du knappast någonsin kunde utnyttja dem på denna surfplatta.

PROV: Foto – Video

Visa

ASUS ZenPad C 7.0 - 1

7-tumsskärmen har en relativt låg upplösning: 1024 x 600 pixlar. Trots detta är ljusstyrkan bra och färgåtergivningen övertygade oss också. Synd att det inte sker någon automatisk justering av ljusstyrkan och att reflektionerna på skärmen utanför gör det svårt att använda.

programvara

Android uppdateras till versionen 5.0.2 Lollipop med ASUS-anpassning ombord, som huvudsakligen består av företagets många fördefinierade appar och den enorma anpassning som slutanvändaren kan ta med, särskilt i utseendet på Hem Och låda av ansökningar. Sammantaget är systemet beströdd med användbara funktioner, men som nämnts ovan kan hårdvaran inte hålla jämna steg med många av de operationer vi utför, vilket resulterar i en långsam användning, som delvis löses genom att tömma RAM-minnet.

ASUS-apparna är väldigt bra: Weather, MiniMovie, File Management, Do It Later, What’sNExt, WebStorage-molnet och även det utmärkta SuperNote för anteckningar.

Programvara: Webbläsare

ASUS-webbläsaren beter sig allt som allt, med tanke på vad som har sagts tidigare.

Programvara: Multimedia

Tabletten kan spela upp videor i Full HD utan några speciella problem. Också bra är musikspelaren från ASUS.

Autonomi

Vi känner inte till batteriets strömstyrka, men det är fortfarande inte möjligt att nå de 8 timmars användning som ASUS lovat, även utan att använda ett SIM-kort. Med tung användning kommer du inte till slutet av din arbetsdag.

Pris

ASUS ZenPad C 7.0 säljs till ett bra pris på 149 €.

Inköp

ASUS ZenPad C 7.0 är tillgänglig för 119 € på ePRICE.

Riktmärke

Foto

Relaterade artiklar

Back to top button