ASUS ZenFone Zoom, efter ett år, är på väg att anlända … till Taiwan! (och utmana iPhone 6s Plus också)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone Zoom, efter ett år, är på väg att anlända … till Taiwan! (och utmana iPhone 6s Plus också)

Tillkännagav för nästan ett år sedan (ja, det var den 5 januari 2015), vi fick en glimt av det på IFA i Berlin i september förra året (har du sett vår förhandsvisning?), Och sedan … tystnad. Låt oss prata om ASUS ZenFone Zoomden första smartphonen med 3x optisk zoomsom efter så lång väntan äntligen är på väg att komma ut på marknaden, synd att vi pratar om ändå mitten av decemberoch endast en Taiwan.

DE priser de varierar mellan 400 och 460 € ungefär, beroende på version, men det är också värdelöst att analysera dem i detalj, eftersom omvandlingen av de taiwanesiska siffrorna inte är vägledande för vår marknad, där vi fortfarande inte har någon aning om vilka varianter som kommer att komma, inte heller när.

LÄS ÄVEN: ASUS ZenFone Zoom: kompletta funktioner

Försöker ignorera väntan, konstaterar vd Jonney Shih det ZenFone Zooms kamera är överlägsen den i iPhone 6s Plusutan att dock argumentera för hans uttalande.

Och även om du inte är intresserad av bilderna (varför köpa en sådan telefon då? Vi skulle säga – Ed), vet att smarttelefonen fortfarande är gjord med högsta kvalitet, med internt förstärkt aluminium för större soliditet, även om den inte är det där, föreställer vi oss att den överlever många uthållighetstester, med tanke på storleken på det bakre fotografiska facket.

Hur som helst, det finns fortfarande inga nya för Italien, och vid det här laget tvivlar vi på att vi kommer att ha några före nästa år. Men kommer inte ZenFone Zoom att ta sig an iPhone 6c?

Relaterade artiklar

Back to top button