Asus Zenfone Max Pro M2 får Android 11/R-uppdatering i form av Google Pixel 4 XL Developer Preview 4 (DP4) port (nedladdningslänk)

Den svåra situationen för Asus ZenFone Max Pro M2-användare som väntar på Android 10-uppdateringen är inte något nytt. OEM har försenat uppdateringarna alldeles för länge, vilket gör användarna förbryllade.

Dessutom har COVID-19-pandemin över hela världen verkligen muttrade ekonomin över hela världen. Stora teknikjättar är inte heller skonade och de finns på listan över några av de värst drabbade industrierna på grund av covid-19.

Ingenting är säkert när Asus ZenFone Max Pro M2-användare kommer att se Android 10 på sina enheter. Lyckligtvis kan du hoppa över väntan på Android 10-uppdateringen på din ZenFone Max Pro M2 och installera Android 11 på din telefon.

asus-zenfone-max-m2-proAsus ZenFone Max Pro M2

ja! du gör det rätt. Även om enheten officiellt inte är berättigad att ta tag i Android 11-uppdateringen och även om saker och ting inte är klart för Android 10, kan användare flasha Google Pixel 4 XL Android 11/R Developer Preview 4-porten på sin ZenFone Max Pro M2.

Observera att Google redan har släppt Android 11 Beta 1-uppdateringen för alla Google Pixel-telefoner och nu med hjälp av Pixel 4 XL-porten kan användare installera Asus ZenFone Max Pro M2 Android 11 OS och njuta av de senaste funktionerna som Android 11 har att erbjuda.

logotyp för Android 11

Som en påminnelse vill vi låta dig veta att en liknande Android 11-port är tillgänglig för ZenFone Max Pro M1 också.

När vi pratar om den här Android 11-porten kommer informationen från ett inofficiellt Telegram-konto, och nedan är den officiella ändringsloggen och kända buggar för denna port:

Releasenota:
• Initial port på 4XL pixlar
• Alla viktiga saker fungerar
• ROM fungerar mycket smidigt
• Använder 4.4.224-Etherious-HMP-kärnan

Kända buggar:
• Hot spot
• Vissa saker relaterade till Google som vända för att vakna upp, DT2W

När det gäller de som är intresserade av att installera Android 11 på sina enheter, notera att du rekommenderas att använda den medföljande Magisk-filen eftersom detta inte är en GSI-bild och är en port från Google Pixel 4 XL gjord för ZenFone Max Pro M2.

Du kan hitta Android 11-portfilen såväl som Magisk från avsnittet nedan:

Ladda ner:

Relaterade artiklar

Back to top button