Asus ZenFone Max Pro M2 Android 10-uppdateringen är fortfarande avlägsen eftersom enheten får patch i maj med VoWiFi (nedladdningslänk inuti)

Asus har fortfarande en del att göra när det gäller den stabila ZenFone Max Pro M2 Android 10-uppdateringen. Mjukvaran har väntats i flera månader nu och det finns fortfarande inga tecken på att den ska rulla ut.

Faktum är att en ny Pie-baserad uppdatering rullas ut till telefonen, vilket tyder på att väntan på att Android 10 ska träffa ZenFone Max Pro M2 fortfarande är på. Tills när? Din gissning är lika bra som vår.

Visst, du kan redan installera Android 10 på Max Pro M2 antingen som betaprogramvara eller som en av de många anpassade ROM-skivorna som gör rundor. Den tidigare kanalen fick en ny betauppdatering för inte så länge sedan.

asus zenfonem max pro m2 1Asus ZenFone Max Pro M2 Android 10 betauppdatering

Det senare lägret har sådana som Pixeldust ROM, Pixel Experience, Paranoid Android ROM, LineageOS och så vidare. Men medan du väntar på att den stabila ZenFone Max Pro M2 Android 10-uppdateringen ska anlända, finns det mycket som den Pie-baserade säkerhetsuppdateringen från May innehåller.

Uppdateringen kommer som mjukvaruversion 16.2017.2005.092 och rullar ut till modellerna ZB630KL i Indien (IN) och ZB631KL i Ryssland (RU) och resten av världen (WW).

Nedan är en sammanfattning av ändringarna som uppdateringen medför för ZenFone Max Pro M2.

1. Uppdaterad Android-säkerhetspatch
2. Stöd TWM VoWifi-funktion
3. Uppdaterad APN-lista
Källa 1, 2, 3

De senaste mjukvaruuppdateringarna har använts för att aktivera VoWiFi-anrop på olika smartphones i Indien, men den inkommande Max Pro M2-uppdateringen har lite att göra med Indiens VoWiFi-tjänster. Istället är funktionen avsedd för Taiwan Mobile.

Den luftburna uppdateringen kan ta lite tid att träffa alla enheter, men vi har länken för att ladda ner och installera firmware manuellt på din handenhet precis nedan, åtminstone för WW SKU.

  • Enhet: Asus ZenFone Max Pro M2
  • Kanal: Global (WW) Stabil
  • Version: 16.2017.2005.092
  • Android: 9

Relaterade artiklar

Back to top button