Asus ZenFone Max Pro M1 & Max Pro M2 Android 10-uppdatering kommer inte att ge videoinspelning i slow motion

Det är förståeligt att Asus ZenFone Max Pro M1- och ZenFone Max Pro M2-ägare kan vara trötta på att vänta på att den stabila uppdateringen till Android 10-operativsystemet ska börja rullas ut.

Månader efteråt är det inte så många som är villiga att stå ut med vad ägare till enheten har varit med om. Tyvärr finns det inte så mycket annat val än att vänta på att Asus ska rulla ut den stabila uppdateringen till duon när den är klar.

Det talades om ett släppdatum den 12 juni som aldrig blev verklighet. Ryktesbruken skapade sedan ett släppdatum den 20 juni, men däremellan antydde Asus-support att mitten av juni kan vara det efterlängtade releasedatumet för programvaran.

Asus-ZenFone-Max-Pro-M1Falsk tweet om ZenFone Max Pro M1/M2 Android 10 releasedatum

Vid denna tidpunkt är tillgänglighetsdatumet för operativsystemet på duon någons gissning. Men det finns några saker som håller på att bli sanna angående Max Pro M2 och Max Pro M1 Android 10-uppdateringen.

För inte så länge sedan avslöjade Asus-support att det nya operativsystemet inte kommer att ge stöd för VoWiFi (WiFi-samtal)-funktion, inbyggd samtalsinspelning och inbyggda videosamtal till ZenFone Max Pro M1.

I en relaterad utveckling har företaget, genom ZenTalk-forumen, också avslöjat att ZenFone Max Pro M1 och Max Pro M2-ägare inte kommer att få stöd för slow-motion videoinspelning som en del av bytet till Android 10 OS.

Tack för ditt förslag. Tyvärr, efter att ha bekräftat med relevanta team, stöds inte slow motion-video.

Asus-ZenFone-Max-Pro-M1-slow-motion-video-inspelning-1(Källa)

Ett ganska stort slag för dem som ser fram emot den här funktionen, men det är troligtvis på grund av hårdvarurelaterade begränsningar att slowmotion-videoinspelningsfunktionen inte kommer att nå ZenFone Max Pro M1 och M2-seten.

Relaterade artiklar

Back to top button