ASUS ZenFone Max Pro M1: första bilder, bekräftelse på specifikationerna och en liten ledtråd på Android One

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone Max Pro M1: första bilder, bekräftelse på specifikationerna och en liten ledtråd på Android One

Vi hörde talas om ASUS ZenFone Max Pro M1 för bara några dagar sedan. En smartphone med ett trassligt namn, enligt traditionen hos den taiwanesiska tillverkaren, som ändå bådar gott för de läckta tekniska specifikationerna och för den påstådda vidhäftningen till programmet Android One. På denna sista punkt har det ännu inte varit möjligt att klargöra, men det goda @evleaks ville ge sin auktoritativa bekräftelse på de framträdande dragen, samt avslöja första rendering av enheten.

Smarttelefonen visar upp ganska moderna linjer, tack vare visas i 18:9 med ramar väl optimerade för utbudet av tillhörighet och de rundade hörnen, till dubbel kamera baksidan anordnad vertikalt och med en metallisk finish (med övre och nedre plastband) i eleganta färger blått och silver. Missa inte fingeravtrycksläsare digitalt på baksidan, medan ström- och volymjusteringsknapparna är placerade på vänster sida, till höger finns istället vagnen för de två SIM-korten och micro SD – det är oklart om hybrid eller inte.

Som nämnts har Evan Blass bekräftat att ZenFone Max Pro M1 kommer att drivas av Qualcomm SoC Snapdragon 636alltid ett utmärkt val för mellanklassen av marknaden, medan mängden Bagge kommer att vara av 4 GB. En första budget är därför mycket lovande för denna modell, särskilt om det verkligen kommer att vara en Android One-enhet, med tanke på den vanligtvis låga uppskattningen som användarna visar mot ZenUI. Renderingarna visar faktiskt en låsskärm lager Android Oreo stil: om det är en ledtråd eller ett missvisande vet vi först med tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button