Asus ZenFone Max Pro M1 Android 10 PUBG HD-grafik & officiellt erkända problem med dålig ljudkvalitet

Asus kommer att ta med den stabila Android 10-uppdateringen till ZenFone Max Pro M1 i början av mitten av juni, åtminstone enligt en färsk rapport från en av företagets supportkillar.

Det finns inget sätt att bekräfta hur sant detta påstående är, särskilt eftersom liknande uttalanden har framförts tidigare av samma killar men aldrig blivit verklighet. För närvarande är det bästa ZenFone Max Pro M1-ägare kan få betaversionen av Android 10 i AOSP.

Även om detta kan vara ett välkommet drag för dem som gillar att leva på kanten, rekommenderar vi inte att byta till ZenFone Max Pro M1 Android 10 beta-firmware. Förutom att tagga ett nytt operativsystem, har firmwaren också massor av buggar och problem som förblir oadresserade månader framåt.

asus zenfone max m1Asus ZenFone Max M1

Den första Android 10-betan kom i slutet av januari och naturligtvis kom den med ett stort antal nya funktioner och buggar också. Ett coolt tillägg var stödet för HD-grafik för PUBG-spelare, men detta kom på bekostnad av bra ljudkvalitet.

Efter den efterföljande Android 10 betauppdateringen till enheten rapporterar användare att PUBG HD-grafikalternativet är borta. Dessutom har uppdateringen inte gjort något för att ta itu med den dåliga ljudkvaliteten som introducerades i beta 1.

Med lanseringen av den stabila versionen på väg har oroliga enhetsägare bett Asus att ta hand om dessa problem inför lanseringen. Och som svar säger företaget att det är ute efter att ta itu med det irriterande PUBG HD-grafikproblemet i en framtida firmwareuppdatering.

ZenFone-Max-Pro-M1-Android-10-PUBG-HD-grafikproblem(Källa)

När det gäller dålig ljudkvalitet säger Asus att problemet är under utredning och en åtgärd bör vara tillgänglig när grundorsaken har identifierats.

Ljudvolymen är mycket låg. Även om jag håller ringsignalvolymen som full, ger den uteffekten på endast 50%. vi kan också observera samma sak under samtal i högtalarläge

ZenFone-Max-Pro-M1-dålig-ljudkvalitetsproblem(Källa)

Det ser inte ut som att dessa problem kommer att åtgärdas i den stabila Android 10-versionen som kommer ut. Trots det kommer vi att hålla ett öga på utvecklingen och meddela dig när buggfixningsuppdateringen kommer.

Under tiden, kolla in vår täckning på Asus Android 10 update tracker och Asus Android 11 update (berättigade enheter).

Relaterade artiklar

Back to top button