ASUS ZenFone Max Plus (M1) officiell: innan suffixen tar slut, dra nytta av €100-rabatten! (Foto)

Den nya ASUS ZenFone Max-serien debuterar med lanseringen av ZenFone Max Plus (M1)

Den nya smarttelefonen erbjuder en kompakt design med en generös 5,7-tums fullvy 18:9-skärm, dubbla bakre kameror, högkapacitetsbatteri på 4130 mAh och upplåsning med ansiktsigenkänning eller fingeravtryck.

Cernusco sul Naviglio, 12 januari 2018. ASUS tillkännagav idag tillgängligheten av ZenFone Max Plus (M1), den första modellen i den nya ZenFone Max-serien, den enda familjen smartphones i världen med ett batteri med hög kapacitet. ZenFone Max Plus är ASUS första smartphone med en 5,7-tums full-view-skärm och en förvånansvärt kompakt storlek – fotavtrycket är faktiskt inte större än det för många vanliga 5,2-tums smartphones.

Tack vare den större visningsytan, den kompakta storleken, den dubbla bakre kameran, en praktisk och effektiv ansikts- och fingeravtrycksigenkänning och högkapacitetsbatteriet – gemensamt drag för hela ZenFone Max-serien – på 4130 mAh, har ZenFone Max Plus en rik uppsättning av förstklassiga funktioner, speciellt designade för att på bästa sätt tackla alla äventyr. ZenFone Max Plus erbjuder därför all den energi som behövs under alla förhållanden och för alla typer av utmaningar, vilket gör att fotoentusiaster kan få en bredare vision och skapa vackrare och mer originella bilder tack vare ett brett utbud av kreativa alternativ – alla inneslutna i en elegant och kompakt kropp, med metallisk finish och mycket bekväm att hålla i.

Den nya ZenFone Max-serien

Den nya ZenFone Max-serien har designats för att erbjuda ett komplett utbud av dedikerade smartphones med hög kapacitet. De tidigare generationerna av de individuella ZenFone Max-smarttelefonmodellerna har alla blivit bästsäljare: ZenFone Max, ZenFone 3 Max och ZenFone 4 Max enbart har uppnått en total försäljningsvolym på nästan 5 miljoner enheter. Den nya ZenFone Max-serien kommer att innehålla varianter med olika SoC (System-on-a-Chip)-processorer och skärmstorlekar, men kännetecknet för sortimentet kommer att förbli närvaron av ett högkapacitetsbatteri och otvivelaktigt utökad autonomi.

Uppslukande vision

Den stora 5,7-tumsskärmen med full vy i 18:9 ultrabredt format med Full HD+-upplösning har en ultratunn ram som säkerställer en stor visningsyta med ett storleksförhållande mellan skärm och enhet på 80 %, för att njuta av en utökad skärm i en liten och kompakt storlek, jämförbar med en vanlig 5,2-tums smartphone. Det mycket bredare visningsområdet gör alltså att titta på foton och videor i helskärm och surfa på webben extremt engagerande utan att kontinuerligt ta till vertikal rullning av sidor, vilket gör att du också bekvämt kan placera två appar sida vid sida på skärmen för verklig multitasking.

Den slimmade och eleganta designen, den raffinerade metalliska finishen och skärmprofilen hos ZenFone Max Plus med 2,5D-krökning på kanterna säkerställer maximal komfort och behaglig användning, vilket garanterar ett fotavtryck som är betydligt mindre än för en vanlig 5,7-tums telefon.

Perfekta fotografier

Med ZenFone Max Plus kan fotoentusiaster släppa lös sin kreativitet. Förutom den främre f/2.0-kameran som är idealisk för perfekta selfies, har ZenFone Max Plus ett avancerat dubbelt bakre kamerasystem speciellt designat för oöverträffad fotokvalitet och fotograferingsflexibilitet. Huvudkameran på 16 MP PixelMaster använder en f / 2.0-bländarlins för alltid skarpa och ljusa foton, ihopkopplad med Phase Detection Autofocus (PDAF)-system som kan perfekt fokusera både stillastående och rörliga motiv på så lite som 0,03 sekunder, även i svagt ljus.
Det dubbla kamerasystemet integrerar också en 120° vidvinkellins som säkerställer ett 200 % bredare synfält än traditionella smartphonekameror, användbart för att ta med fler människor i dina bilder eller fånga rikare och större scenarier, ta foton och filma sensationellt utrymmet verkligen dominerar. Vidvinkelvyn låter dig också ta perfekta bilder även i trånga utrymmen, där det skulle vara omöjligt att gå tillbaka för att korrekt rama in allt du vill fotografera.

Topp energi

Höjdpunkten i ZenFone Max-serien är den otroliga batterikapaciteten, speciellt designad för att möta behoven hos dem som reser ofta och alltid är på resande fot eller helt enkelt vill ha maximal autonomi från sin smartphone. ZenFone Max Plus använder ett generöst 4130 mAh-batteri med hög kapacitet och hög densitet som inte bara erbjuder otrolig autonomi, utan också bidrar till enhetens otroligt kompakta storlek och låter dig förlänga användningen av telefonen upp till 26 dagars standby 26 timmars samtalstid i 3G-läge, upp till 21 timmars Wi-Fi-surfning och upp till 13 timmars videouppspelning. Batteriet i ASUS ZenFone 4 Max Plus har så stor kapacitet att det även kan användas som en powerbank för att ladda andra enheter.

Den nya smarttelefonen integrerar även ASUS PowerMaster, en svit av teknologier för att intelligent hantera batteriet, optimera dess autonomi och varaktighet över tid, vilket säkerställer konstant långsiktig prestanda, samt tillåter omvänd laddningsfunktionalitet och garanterar alltid maximal säkerhet. ASUS PowerMaster-tekniken inkluderar 12 olika styrparametrar – inklusive temperaturövervakning och överspänningsskydd – med automatisk lagring av inställningar, för att alltid garantera optimal batteridrift och en varaktighet över tid som är 2 gånger längre än för andra smartphones.

Maximal säkerhet

ZenFone Max Plus är den första ZenFone – såväl som en av mycket få telefoner i sin klass – som erbjuder Face Unlock-teknik som ger användaren ett snabbt, säkert och bekvämt alternativ till att använda fingeravtryckssensorn för att låsa upp telefonen. mycket bekvämt till exempel när du bär handskar eller under dåliga väderförhållanden.

ASUS ZenFone Max Plus (M1) kommer att finnas tillgänglig från slutet av månaden i de raffinerade färgerna Deepsea Black, Sunlight Gold och Azure Silver till ett rekommenderat pris av 249 Euro inklusive moms för 3 GB-versionen av RAM och 32 GB lagringsutrymme och i Deepsea Black-variant till ett rekommenderat pris av 299 Euro inklusive moms för premiumversionen med 4GB RAM och 64GB lagring.

Från och med idag, 12 januari 2018, och under några dagar kommer det att vara möjligt att begära en exklusiv kod direkt på ASUS e-butik på följande länk http://www.zenfone.it/zenfonemaxplus_m1/prelancio/ som garanterar möjligheten att dra nytta av en rabatt på 100 euro för ett tidigt köp av ASUS ZenFone Max Plus (M1).

Relaterade artiklar

Back to top button