ASUS ZenFone Max garanterar 37,6 timmars samtal i 3G tack vare dess 5 000 mAh batteri (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone Max garanterar 37,6 timmars samtal i 3G tack vare dess 5 000 mAh batteri (video)

Det är ännu inte känt när ASUS ZenFone Max (ZC550KL) kommer faktiskt att finnas tillgänglig i Italien (och i resten av världen) och hur mycket det kommer att kosta, men under tiden fortsätter den taiwanesiska tillverkaren att reta vår nyfikenhet om det med en ny video som ser honom som huvudpersonen.

I den tidigare nämnda videon lyfter ASUS uppenbarligen fram batteriet från hela 5 000 mAh av den nya enheten och de prestanda som kan garantera:

  • 38 dagars standby
  • 37,6 timmars samtal under 3G-nät
  • 32,5 timmars surfande
  • 72,9 timmars lyssnande på musik
  • 22,6 timmars videouppspelning

Utan tvekan högljudande nummer, vilket dock kommer att krävas några mer djupgående tester att bli verifierad. ZenFone Max kan också användas som en riktig powerbank för att ladda andra Android-enheter, och ingenting saknas ens ur fotografisk synvinkel.

LÄS ÄVEN: ASUS ZenFone Max, tekniska funktioner

Vi hittar en bakre kamera från 13 megapixel med dubbel led-blixt Och laser autofokus (som kusinen ASUS ZenFone 2 Laser), HDR-bakgrundsbelysningsläge och mycket mer.

Även ur designsynpunkt ser det ut som diversifiera från andra medlemmar i ZenFone-familjen tack vare en läderbaksida (eller, mer troligt, fejkläder) och ai kanter med Avsluta metalleffekt. I väntan på att ASUS ska avslöja releasedatum och lanseringspris, låt oss ta en titt på presentationsvideon som släppts av företaget tillsammans. Bra syn!

Relaterade artiklar

Back to top button