ASUS Zenfone Max anländer till Italien med ett 5 000 mAh batteri för att aldrig få slut på vatten (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS Zenfone Max anländer till Italien med ett 5 000 mAh batteri för att aldrig få slut på vatten (bild)

ASUS ZenFone Max kommer, smarttelefonen som aldrig lämnar dig torr

Kraftfull, slimmad och elegant, den nyfödda i ZenFone-familjen säkerställer otrolig hållbarhet tack vare ett 5000mAh batteri.

Cernusco sul Naviglio, 3 februari 2016. Elegant ram, ultratunn design, exceptionell prestanda och ett 5000mAh litiumpolymerbatteri för att aldrig ha fler laddningsproblem: ASUS ZenFone Max är äntligen tillgänglig på den italienska marknaden.

Den senaste modellen av den prisbelönta ASUS ZenFone-smarttelefonfamiljen har en tunn metall-effekt infattning som är elegant för ögat och behaglig att ta på tack vare det präglade läderhöljet, som säkerställer utmärkt taktilitet och vidhäftning för ett perfekt grepp.

De raffinerade linjerna i ZenFone Max döljer ett otroligt 5000mAh litiumpolymerbatteri, skräddarsytt för att koncentrera maximal energi på ett minimum av utrymme. Den exceptionella batteritiden säkerställer stor rörelsefrihet och enorma fördelar: möjligheten att spendera mycket mer tid online (upp till 32,5 timmars Wi-Fi-surfning), att titta på videor längre (upp till 22,6 timmars visning) men också att prata mer (upp till 37,6 timmars 3G-taltid). Dessutom kan den förvandlas till en powerbank för att möjliggöra laddning av andra kabelanslutna enheter (OTG).

Den bakre kameran PixelMaster 13MP med en maximal bländare på f/2.0 säkerställer alltid utmärkta bilder med maximal skärpa utan någon fördröjning, och är utrustad med laserautofokusteknik som garanterar precision och hastighet för att ta hisnande högupplösta bilder utan slutarfördröjning. ZenFone Maxs laserstråle kan mäta avståndet till motivet som ska fotograferas med ultrasnabb fokus på bara 0,03 sekunder även under kritiska ljusförhållanden. Det påskyndar också närbildsfotografering i makroläge genom att kompensera för linsrörelser vid inramning.

där läge Svagt ljus garanterar perfekta foton och videor även i mörker eller i svagt ljus med bilder och filmer som är upp till 400 % ljusare än standardenheter, utan att behöva använda blixt. Där det är nödvändigt, dock Real Tone dubbel LED-blixt skapar, tack vare kombinationen av två LED-blixtar, en gul och en vit, en mer naturlig och mjuk belysning för alla bilder, i alla situationer. Den främre kameran på 5 MP med ett 85-graders vidvinkelobjektiv, tillsammans med läget Selfie Panoramalåter dig ta panoramabilder upp till 140 grader och låter dig ta extraordinära självporträtt.

Den stora och ljusa 5,5-tums IPS-skärmen med HD-upplösning (1280 x 720 pixlar) skyddas av Corning® Gorilla® 4-glas som är dubbelt så motståndskraftigt mot fall och 2,5 gånger så motståndskraftigt mot nötning och repor, vilket ger 85 % mindre chans att går sönder under användning.

Drivs av Qualcomm fyrkärnig processor® Lejongap 64-bitars S410 med 2 GB RAM, ZenFone Max är en tekniskt avancerad enhet perfekt för maximal produktivitet och multimediaunderhållning. Utrustad med Dual SIM (microSIM) stöder den supersnabba anslutningar på ett kategori 4 4G LTE-nätverk för en nedladdningshastighet på upp till 150 Mbit/s, Wi-Fi 802.11nb/g/n och Bluetooth 4.0.

Omfattande förnyad i utseende och funktionalitet för att erbjuda en ännu rikare användarupplevelse, det ursprungliga användargränssnittet ASUS ZenUI erbjuder många funktioner som gör den unik – inklusive ZenMotion, SnapView och ZenUI Instant Updates – och som garanterar en original och skyddad användarupplevelse, vilket förbättrar telefonens användbarhet, säkerhet och integritet.

Ett exklusivt erbjudande av tjänster för säkerhet och underhållning

För att ytterligare berika utrustningen på den nya smarttelefonen har ASUS också valt ut ett brett utbud av tjänster för ZenFone Max-användare som kan garantera maximal säkerhet för enheten och ge en komplett mobilupplevelse. Tack vare samarbetet med Panda Securitykommer användare att kunna dra nytta av en speciell gratiskampanj i tre månader: Panda Mobile Security-paketet, som låter dig kontrollera och skydda dina enheter och optimera deras prestanda.

Dessutom samarbetet av ASUS med Kobo vilket också kommer att tillåta ZenFone Max-ägare att ladda ner och läsa gratis en bästsäljare efter eget val mellan Dirty Barter (av Robert Ludlum), Clothes Thief (av Meg Evans) och Away from the Mad Crowd (av Thomas Hardy) samt tre nummer av deras val av månadsvis FOCUS, FOCUS JUNIOR och REA & PEPE. Resultatet av avtalet med Hearst tidningarItalien specialerbjudanden för att dra nytta av tre månaders gratis läsning av tidskrifterna Elle, Elle Decor, Marie Claire, Marie Claire Maison, Gioia, Cosmopolitan och Gente. I slutet av kampanjerna kommer det att vara möjligt att prenumerera i ett år till specialpriser.

Och återigen, ASUS erbjuder sina användare en rabatt på 15,00 euro på en kostnad på minst 30,00 euro för alla tjänster eller produkter som är tillgängliga på Foto Ja den berömda webbsidan med tjänster för att anpassa dina foton.

Trygghet garanteras med ASUS ZenCare +

ZenFone Max åtnjuter den exklusiva ASUS ZenCare +-garantin: i händelse av ett tekniskt fel, under de första 365 dagarna från inköpsdatumet, kommer ZenFone Max att repareras utan kostnad och du kommer att kunna få en återbetalning motsvarande köpet pris. I händelse av att den skulle drabbas av oavsiktlig skada kommer den att ersättas med en ny enhet (samma modell eller motsvarande). Mer information på www.zencareplus.it

ASUS ZenFone Max (ZC550KL) kommer att finnas tillgänglig om några dagar i svartvitt till ett rekommenderat pris av 249,00 Euro, inklusive moms, i alla försäljningskanaler.

Relaterade artiklar

Back to top button