ASUS Zenfone 5 och 5 Max i de första renderingarna: visning i 18:9 och dubbel kamera för alla, bara för den första (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS Zenfone 5 och 5 Max i de första renderingarna: visning i 18:9 och dubbel kamera för alla, bara för den första (uppdaterad)

Vilka nya Zenfone 5troliga huvudpersoner i ASUS-evenemanget vid nästa MWC 2018 27 februarikunde satsa allt på skärmarna i 18:9 och på par dubbla kameror vi hade redan antagit detta, på grundval av de tydliga signaler som marknaden har sänt under de senaste månaderna. Nu har dock dessa insikter hittat de första möjliga bekräftelsertack vare renderingarna från modellmanualen X00PD av ASUS.

Det skulle vara en exponent för låga änden av den nya Zenfone 5-familjen (troligen varianten Max), utrustad med en Qualcomm SoC Snapdragon 430 Och 3 GB RAM. Mer än detaljerna, men för att fånga vår uppmärksamhet – åtminstone i denna inledande fas – är det just det designvilket kan berätta mycket om riktningen som den taiwanesiska tillverkaren tar för sina nästa smartphones.

Faktum är att här är den nu oundvikliga displayen med långsträckta proportioner, med all sannolikhet på 18:9. De ramar runt, ärligt talat, verkar de inte exakt optimerade, men eftersom det är en ekonomisk modell skulle det vara ett förståeligt val.

På framsidan finns en kamera och ett stort utbud av sensorer, medan baksidan sticker ut dubbel fotografisk sensor villig vertikaltiPhone X stil.

På baksidan finns också fingeravtrycksläsare, medan metallkonstruktionen föreslås av närvaron av traditionella plastband för antennerna. Högtalarna placeras på det nedre snittet, tillsammans med dörren mikro USB (ingen Type C), medan toppen som tur är inte saknas ljuduttag. De finaste medlemmarna i Zenfone 5-familjen kommer säkert att ha mer raffinerade och iögonfallande linjer, men de kommer förmodligen inte att avvika från dessa riktlinjer.

Relaterade artiklar

Back to top button