ASUS ZenFone 5 Lite i Italien från den 29 mars, synd att inte i den underbara röda färgen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone 5 Lite i Italien från den 29 mars, synd att inte i den underbara röda färgen (foto)

Cernusco sul Naviglio, 21 mars 2018. ASUS meddelar att ZenFone 5 Lite, den idealiska smartphonen för fotografiälskare som vill sticka ut från mängden, kommer att finnas tillgänglig på den italienska marknaden från och med den 29 mars 2018.

ZenFone 5 Lite, som förhandsvisades under Mobile World Congress 2018, är en elegant 6-tums smartphone som använder världens första tillkännagivna system med fyra kameror[1] med oberoende högupplösta och vidvinkelkameror på både fram- och baksidan av enheten. ZenFone 5 Lite raderar alla gränser för fotografisk kreativitet, tack vare den högupplösta huvudkameran – 20 MP Sony på framsidan, 16 MP på baksidan – och den exklusiva 120° vidvinkel sekundära kameran som finns både fram och bak. Till skillnad från alternativa lösningar fungerar varje kamera alltid oberoende för att säkerställa perfekta bilder varje gång.

6-tums IPS-skärmen med Full HD+-upplösning har en Full View 18:9-skärm och en ultratunn ram, vilket gör den lika kompakt som en vanlig 5,5-tums smartphone. Baserat på Qualcomm® Snapdragon ™ 630 Mobile Platform, kombinerar ZenFone 5 Lite utmärkt prestanda och ett 3300mAh batteri med avancerade skyddsfunktioner och praktiska funktioner, inklusive NFC-teknik, snabbupplåsningsfunktioner via ansikts- och fingeravtrycksigenkänning och dubbla SIM-kort, allt för att säkerställa det mest överraskande och bekväm användningsupplevelse.

Inga gränser för kreativiteten

ZenFone 5 Lite riktar sig till riktiga fotografiälskare och har världens första annonserade system med fyra avancerade och oberoende kameror. Var och en av de viktigaste högupplösta kamerorna – 20 MP Sony på framsidan, 16 MP på baksidan – flankeras av en sekundär kamera med vidvinkel på 120°, ett synfält som är dubbelt så stort som standardobjektiv, för att erbjuda möjligheten att fånga det bästa av det som omger oss..

Till skillnad från andra system där den sekundära kameran bara fungerar tillsammans med huvudkameran för att skapa specialeffekter, kan var och en av ZenFone 5 Lites fyra kameror användas individuellt, för att släppa loss personlig kreativitet och anpassa varje bild baserat på tillfället. Tack vare valet av standard- eller ultravida bilder – både på framsidan och baksidan – med ZenFone 5 Lite är det väldigt enkelt att göra selfies, wefie, panoramabilder, porträtt och gruppbilder som alltid är perfekta.

ZenFone 5 Lite inkluderar omedelbar fotoretuscheringsteknik ASUS BeautyLive med stöd för video och livestreaming för Facebook, YouTube, Twitter, Instagram och andra sociala medier. Välj bland en mängd olika kontroller för att förbättra ansiktsdragen, tona ner hudtoner i realtid och använda det bekväma läget. Spegling för att undvika irriterande spegelfilmer med oläslig skrift. Försköningsfunktionerna förstärks av Softlight LED-blixt för en mer naturlig och mjuk belysning av ansiktet eller för streaming i svagt ljus.

Utökad vision

ZenFone 5 Lite har en fantastisk skärm på 6 tum, men är lika kompakt som en vanlig 5,5-tums smartphone tack vare 18:9 Full View-formatskärm med ultratunn ram. Den exceptionella skärmen med Full HD+-upplösning (2160×1080) säkerställer maximal färgåtergivning – avgörande för fotograferingsälskare – och det stora formatet gör att du kan fånga alla detaljer i den omgivande miljön. Det fulla stödet för de nya 18:9-funktionerna som YouTube “zoom-to-fill”, gör att du kan skapa videor och filmer av utmärkt kvalitet som kan ses i två fönster sida vid sida horisontellt eller i flera på varandra följande fönster vertikalt.

Avancerad prestanda

ZenFone 5 Lite använder Qualcomm Snapdragon 630 Mobile Platform flankerad av 4 GB RAM för att säkerställa exceptionell CPU- och GPU-prestanda. Anslutningssektorn är också överraskande: ZenFone 5 Lite stöder hastigheter på upp till 400 Mbit/s 4G LTE vid nedladdning, upp till 75 Mbit/s vid uppladdning och 802.11ac dualband Wi-Fi.

Den optimerade energieffektiviteten hos Snapdragon 630 Mobile Platforms 14nm Low Power Plus FinFET energisparteknik kombinerat med ett 3300mAh batteri ger upp till 24 dagars 4G standbytid, 30 timmars 3G taltid eller 4 dagars musikuppspelning.

ZenFone 5 Lite innehåller NFC-teknik för kontaktlösa mobilbetalningar, bekvämt och säkert, med Google Pay™. Den integrerade snabbupplåsningstekniken via ansiktsigenkänning gör att du kan komma åt telefonen på ett praktiskt, enkelt och snabbt sätt när dina händer är kalla, blöta eller smutsiga och låter dig även förhindra att nyfikna ögon ser aviseringarna på låsskärmen. Den praktiska fingeravtryckssensorn på baksidan låser upp telefonen omedelbart på bara 0,3 sekunder.

För att säkerställa den mest bekväma användarupplevelsen har ZenFone 5 Lite tre platser, varav två är dedikerade till SIM-kortet – som stöder hastigheter upp till 400Mbit/s – och en till microSD-kortet för att utöka det tillgängliga lagringsutrymmet upp till 2TB.

Elegant och raffinerad

ZenFone 5 Lite – tillgänglig i de raffinerade Midnight Black och Moonlight White-färgerna – har en unik och harmonisk design med 2.5D böjda glaspaneler på både fram- och baksidan som reflekterar en medfödd elegans, förstärkt av den optiska beläggningen som ger den en absolut glans. och en lysande färg. Den dubbelbelagda ramen på endast 0,02 mm – gjord med en avancerad NCVM-laserprocess – understryker ytterligare den kompakta och slimmade designen.

ASUS ZenFone 5 Lite kommer att vara tillgänglig på ASUS eShop och därefter i ASUS Gold Store-butiker från och med den 29 mars 2018 till ett pris av 299,00 Euro, inklusive moms. I paketet ingår också ett genomskinligt mjukt stötfångarfodral.

Relaterade artiklar

Back to top button