ASUS Zenfone 5 i det första stulna skottet försöker inte ens dölja inspirationen från iPhone X

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS Zenfone 5 i det första stulna skottet försöker inte ens dölja inspirationen från iPhone X

De första renderingarna tillägnad ASUS Zenfone 5 de hade redan förberett oss väntar på oss hack i stil med iPhone X, men den första levande foto har alltid en viss effekt. Det verkar därför allt mer sannolikt att en av de nästa ASUS-smarttelefonerna kommer att förena de estetiska linjerna i den decennielånga iPhone, med all respekt för dem som aldrig har smält dem helt.

I bilden som släpptes på Twitter av en brasiliansk användare dyker det upp en enhet som perfekt följer de renderingar som läckt tidigare, med den nu ökända hack att stå stolt i den övre delen av displayen. Till skillnad från vad som sågs på den påstådda Huawei P20 – och samtidigt mer troget den ursprungliga designen av iPhone X – upptar skåran, där kameran, öronkapseln och sensorerna är inrymda. ett avgjort uttalat områdegår inte obemärkt förbi.

Också enligt vad man har lärt sig av renderingarna, den nedre ram den borde inte vara lika optimerad som den för den senaste smarttelefonen från Cupertino, men den här bilden är skuren, så det är inte möjligt att helt uppskatta dess storlek.

Att lägga det skrymmande åt sidan (bokstavligen och bildligt talat) hackden övergripande designen verkar snygg och utan tvekan mycket modernt. Den 27 februari – dagen för ASUS-eventet på MWC 2018 – kommer vi att veta mer, även angående tekniska specifikationer och priser.

Relaterade artiklar

Back to top button