ASUS ZenFone 4 Selfie ser ut som en exklusiv Unieuro, men den är dyrare än väntat

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone 4 Selfie ser ut som en exklusiv Unieuro, men den är dyrare än väntat

ASUS ZenFone 4 Selfie berikar den nya smartphonefamiljen

Dubbla främre kameror och avancerade fotomöjligheter för utmärkta högupplösta selfies och svepande 120° supervidvinkel panorama-selfies.

ROM, 21 september 2017. ASUS ZenFone 4 Selfie är den exklusiva Android™-smarttelefonen med en högkvalitativ dubbel frontkamera utrustad med en intuitiv och avancerad bildbehandlingsprogramvara, uttryckligen utformad för att ge utmärkta selfies och otroliga panoramabilder med vänner, vilket säkerställer rika bilder och perfekta minnen, i alla förhållanden .

Tack vare den helt nya SelfieMaster-appen kan ASUS ZenFone 4 Selfie också skapa i realtid en perfekt digital make-up av selfies, videor och livestreams, medan med fotoretuschläget tillgängligt från kameraappen, bara några tryckningar på skärmen räcker för att dämpa och förbättra ansiktsdragen, optimera hudtonen eller intensifiera blicken.

20 MP selfiekamera med Softlight LED-blixt

Den högupplösta huvudkameran på 20 MP gör att ZenFone 4 Selfie kan ta fantastiska selfies, i alla fall. I svaga ljusförhållanden avger faktiskt Softlight LED-blixten rätt mängd fyllningsljus för att mjuka upp hudens struktur och ta fram de naturliga tonerna, för perfekta selfies.

Panoramisk selfiekamera med 120° supervidvinkel

ZenFone 4 Selfie har också en exklusiv 120° supervidvinkel panorama-selfiekamera som kan säkerställa en betraktningsvinkel på 200 % bredare än traditionella kameror, för att korrekt rama in vänner i fantastiska wefie eller fånga alla detaljer i varje scen. , vilket skapar verkligt engagerande bilder och selfies. Vidvinkelvyn är faktiskt idealisk för att ta med hisnande landskap och bakgrunder i dina bilder.

16 MP PDAF bakre kamera

Utöver den dubbla främre kameran är ZenFone 4 Selfie utrustad med en bakre kamera på 16 MP för att bättre fånga varje dyrbart ögonblick och göra bilder som alltid är skarpa och fulla av detaljer. Tack vare fasdetekteringsautofokusen är det möjligt att uppnå önskad bild när den är som bäst under alla förhållanden. Bland kamerans många funktioner tillåter Pro-läget exponeringar på upp till 32 sekunder, och Full HD-videoinspelning med elektronisk bildstabilisering (EIS) för kvalitetsvideo.

SelfieMaster och fotoretuscheringsläge

ZenFone 4 Selfie använder kraftfull bildbehandlingsteknik och avancerade kontroller för att säkerställa att du kan ta verkligt fantastiska selfies, med lätthet. Den innovativa SelfieMaster-appen låter dig välja fotoredigeringseffekter för att göra selfies ännu mer fängslande och uppnå önskad effekt. Användare kan justera intensiteten på den applicerade effekten på en 10-nivåskala för fantastiska resultat. SelfieMaster tillämpar fotoredigeringseffekter i realtid, så att du kan förhandsgranska resultaten eller använda dem direkt under videoinspelning eller livestreaming på dina sociala favoritsajter.

För ännu mer kontroll erbjuder det intuitiva fotoretuscheringsläget ett rikt utbud av förskönande effekter för att justera och tona ner huden, göra huden ljusare, ta bort fläckar, intensifiera ögonen och balansera ansiktsdrag. Allt detta bidrar till skapandet av selfies som inte har något att avundas för professionella bilder. Kameran har även porträttläge, som försiktigt suddar ut bakgrunden för att framhäva förgrundsmotivet, vilket resulterar i enastående porträtt med en överraskande känsla av djup och intimitet. Fotoredigeringseffekterna är också tillämpliga med porträttläge.

Prestanda och design

ZenFone 4 Selfie drivs av en kraftfull Qualcomm åttakärnig processor® Energieffektiv Snapdragon ™ som ger jämn, lyhörd prestanda för att omedelbart fånga den perfekta selfien samtidigt som du säkerställer att du kan fotografera längre. Perfekt kombination av raffinerad skönhet och avancerad användningskomfort, ZenFone 4 Selfie har en skärm med extremt reducerade kanter och 2,5D-krökning. ZenFone 4 Selfie innehåller även en praktisk trippelplats för att samtidigt rymma två SIM-kort för 4G LTE-anslutningar med dataöverföringshastigheter på upp till 150 Mbit/s och ett MicroSD-kort för att öka lagringsutrymmet upp till 2TB.

ASUS ZenFone 4 Selfie den finns med stötfångarfodral inkluderad till ett rekommenderat pris av 299 Euro, inklusive moms.

Relaterade artiklar

Back to top button