ASUS Zenfone 4 / Pro / Selfie / Selfie Pro och Max, förhandsvisning på italienska (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS Zenfone 4 / Pro / Selfie / Selfie Pro och Max, förhandsvisning på italienska (video)

Direkt från den italienska presentationen kan vi snabbt visa dig de nya ASUS-smarttelefonerna som tillhör familjen Zenfone 4. Så låt oss prata om “familjens överhuvud” Zenfone 4av dess version Proffs (förvisso den mest intressanta), av paret Selfie / Selfie Pro och av de två varianterna av Zenfone Max, den billigaste och de med störst batteri.

Även om från de snabba (och lite skakiga, vi erkänner) förhandsgranskningsvideor kan du inte säga att de alla ser intressanta ut. Låt dig inte luras av formuleringen “Pro”: det finns många fler skillnader än du kanske tror. Alla är utrustade med dubbla kameror och baserat på det som visades under konferensen är detta inte en ren styrkedemonstration för att visa att man vet hur man skapar ett intressant tekniskt datablad, utan ett riktigt fint arbete att introducera kvalitetskomponenter, för att förbättra en mjukvara som blivit lite tung med åren och för att introducera nya funktioner som är riktigt användbara, speciellt när det gäller kameran.

Ett exempel är den främre kameran i Selfie-familjen, som kan göra videor med effekt försköna live (på Facebook och Youtube) eller Zenfone 4-kamerorna de kan göra Timelapse i 4K eller vad som verkar vara (åtminstone från lokalerna) en överraskande sådan Natt HDR. Vi uppskattade sedan valet att introducera 120° vidvinkelkameran i Zenfone 4 och 4 Max, en idé som också tas upp i Zenfone 4 Selfie / Selfie Pro, men när det gäller den främre kameran.

Även den billigaste Zenfone 4 Max har dock sina egenheter: de kan ladda andra smartphones vid 1A (dubbelt så mycket som andra smartphones) och håll alltid en liten del av batteriet laddat för att förlänga batteriets livslängd. Vi lämnar dig med artikeln komplett med priser, för alla detaljer om saken.

Relaterade artiklar

Back to top button