ASUS ZenFone 3 med 6 GB RAM (kanske) och Marshmallow för ZenFone 2 (ZE551ML) kommer snart (om kanske)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone 3 med 6 GB RAM (kanske) och Marshmallow för ZenFone 2 (ZE551ML) kommer snart (om kanske)

Varma dagar förbereds i huset SOM OSS med Computex 2016som vi redan vet att de nya kommer att debutera till ZenFone 3. Specifikationerna för de tre smartphones, även om de delvis avslöjas, är fortfarande lite oklara, särskilt eftersom vi förväntar oss inte bara 3 huvudmodeller, utan olika varianter för varje, och en av dessa ser ut att kunna gå upp till 6 GB RAM.

För att antyda att det är ASUS själv, med teasern som du kan se nedan, släpptes för några dagar sedan men tydligen undgick allas uppmärksamhet fram till idag, där siffran 6 tydligt står på asfalten. Det skulle förvåna dig så mycket, med tanke på att ZenFone 2 har redan banat väg för 4 GB RAM, men ta inte ett scoop som ett absolut bevis.

LÄS ÄVEN: ZenFone 3 och den numeriska gåtan

Den verkar stå kvar med fötterna på jorden, vi rapporterar också en ny läckt bild, som föreställer en ZenFone 2 (ZE551ML) med Android 6.0.1 Marshmallowoch säkerhetskorrigeringar som redan är uppdaterade till de i juni (det är normalt att tillverkare redan har den nödvändiga koden), ett tecken på en release som skulle vara praktiskt taget klar.

Källan är dock en okänd Facebook-sida och vi kan inte vara säkra på att den inte är en bluff.

I vilket fall som helst, efter lanseringen på ZenFone 2 Laser, skulle det vara mer än troligt att ASUS arbetade hårt med Marshmallow för ZenFone 2 och vi hoppas att den här skärmdumpen är förebådande om en kommande uppdatering.

Vi tackar Antonio för rapporteringen.

Relaterade artiklar

Back to top button