ASUS ZenFone 3 Deluxe klarar alla uthållighetstester, men med ett men! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone 3 Deluxe klarar alla uthållighetstester, men med ett men! (video)

Skraptest, bränntest och böjtest. ASUS ZenFone 3 Deluxe klarar sig ganska bra på alla dessa områden, men det finns fortfarande några förtydliganden att göra, som inte tillåter smarttelefonen att vinna en svårfångad guldmedalj i denna tävling.

Allt ganska bra när det gäller motstånd mot repor: den glas framsidan är Gorilla Glass, och den främre kameran och de relaterade sensorerna är också täckta av glas, medan bakstycket är i metall, och känns (skrapa den). Allt bra då, om det inte vore för smartphonens profil, som istället är täckt med ett rikligt lager av plast. I och för sig skulle det inte vara något problem, bara synd att ASUS annonserar ZenFone 3 Deluxe som “all metal”, till den grad att man har registrerat varumärket “PureMetal”, vilket tydligen inte egentligen betyder “ren metall”, eller åtminstone inte “allt”.

Om vi ​​går vidare till bränntestet finns det inte mycket att rapportera: skärmen återställer bränningen som orsakats av den tändare brunnen, men i vilket fall som helst kan exponeringen för överdriven värme fortfarande förstöra smarttelefonen på ett omärkligt sätt, till exempel genom att eliminera eventuella oleofoba beläggningar. , så det är aldrig en bra idé att föra den nära värmekällor även för en kort tid.

Slutligen är böjtestet godkänt, men skadan på strukturen finns där och kan knappast åtgärdas utan att byta ut någon komponent. Allt fungerar, men jämfört med andra smartphones som inte har vikas, bokstavligen, så har denna ZenFone 3 Deluxe vikt lite för mycket. Det säger sig självt att det också finns de som precis har brutit, vilket säkert är värre.

Relaterade artiklar

Back to top button