ASUS ZenFone 3 Deluxe kan ha Snapdragon 823 på vissa marknader

Note: We hope you enjoy reading this article: ASUS ZenFone 3 Deluxe kan ha Snapdragon 823 på vissa marknader

Versionen Deluxe av de nya ZenFone 3 just presenterat är kanske den godaste av de tre: varianten “klassisk“förblir på 5,5” av förra årets high-end ZenFone 2, medan varianten Ultra den har en skärm som inte har något att avundas för en 7-tums surfplatta.

ASUS ZenFone 3 Deluxe är istället utrustad med en display från 5,7″Ett slags Anteckningar utan spets därför, som under huven gömmer sig 6 GB RAM och processor Qualcomm Snapdragon 820. Vad händer om den har en annan processor på vissa marknader?

LÄS ÄVEN: Alla funktioner och priser för nya ASUS ZenFone 3

Enligt en filippinsk källa verkar det som att just på Filippinerna och på andra utvalda marknader som den indiska, kommer Deluxe-varianten istället att utrustas med en processor Qualcomm Snapdragon 823. Ja, du läste rätt: det har redan pratats mycket om denna variant, som enligt vissa rykten borde presenteras av Qualcomm just under denna period.

Vi borde till och med hitta den ombord på nya Galaxy Note 7 (om du missat varför den inte kommer att heta Note 6, här är du). Det är det Qualcomm, i samförstånd med ASUS, ville ha testa färdigheter av denna nya processor på en rad marknader som fortfarande har en stor användarbas.

Snapdragon 823 borde ha en sådan Snabbare CPUmed fyra kärnor Kyro med klockfrekvens lika med 3 GHz (820 har en frekvens på 2,2 GHz), med stöd upp till 8 GB LPDDR4 RAM. Istället bör GPU alltid vara en Adreno 530. Faktum är att denna variant troligen inte kommer ut på den italienska marknaden. Bland annat väntar vi fortfarande på att ASUS ska kommunicera ett officiellt lanseringsdatum och förväntade priser för den lokala marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button